Две дами на върха: кралица Елизабет посрещна на чай първата дама Джил Байдън

Джил Байдън Джо Байдън кралица Елизабет
Снимка: Getty

Елизабет Втора посрещна американския президент Джо Байдън и съпругата му Джил Байдън в Уиндзор в неделя.

Кралската гренадирска гвардия приветства първата двойка на Америка край подиума в четириъгълника на 1000-годишния замък, а по-късно семейство Байдън се отправи за чай с кралицата.

Джил и Джо Байдън на гости на кралица Елизабет

За събитието 70-годишната първа дама се появи с рокля и сако в син пастелен нюанс, комбинирани с обувки на ток Valentino и диамантена брошка с флорален елемент. Пролетното настроение присъстваше и в тоалета на Елизабет, избрала розова рокля с десен на цветя и светлорозова шапка.

Джил Байдън Джо Байдън кралица Елизабет
Снимка: Getty

Джо Байдън е 13-ият американски президент, с когото кралицата се запознава по време на почти 70-годишното си управление. Първата двойка на Америка гостува на Нейно Величество като част от срещата на Г-7, която започна на 11 юни в Корнуол, Англия.

В петък Джил Байдън се запозна с Кейт Мидълтън, с която прекараха следобеда в начално училище в Хейл, Корнуол, за да покажат общата си отдаденост към темата за ранното детско образование. Докато херцогинята на Кеймбридж заложи на червена рокля Alexander McQueen, първата дама на САЩ облече бяла рокля и розово сако.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akris (@akrisofficial)

Първата среща на Кейт Мидълтън и Джил Байдън

По-рано същия ден Джил Байдън пристигна за срещата на Г-7, а за отпразнуването на инициативата „Големия обяд“ заедно със съпруга си и още лидери бяха посрещнати от Елизабет Втора, принц Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Кралското семейство посрещна лидерите на Г-7

Освен че Елизабет предизвика внимание, като разряза торта с меч, даден ѝ от лорд-лейтенанта от Корнуол, Едуард Болито, погледите отново бяха насочени към херцогинята на Кеймбридж. Тя се появи с елегантна бяла рокля тип блейзър с дълги ръкави, обувки на ток Aquazzura и бижу, принадлежало на принцеса Даяна – диамантена гривна с перли.

кралско семейство
Снимка: Getty

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти