Днес Пол Уокър щеше да навърши 50: ето как братята му пазят наследството му живо

Преди 10 години светът потъна в скръб заради загубата на Пол Уокър. А на днешния ден, 13 септември, звездата от „Бързи и яростни“, щеше да навърши 50 години.

Всъщност Пол Уокър не е просто симпатичния актьор от големия екран. Приживе той използва популярността и състоянието си, за да участва в благотворителни инициативи за хуманиратна помощ.

пол уокър братя
Снимка: Getty

Пол пътува до редица засегнати от бедствия райони, за да доставя провизии и помощ на нуждаещи се, а днес неговите близки продължават делото му.

Десетилетие след смъртта на Пол, неговите колегите и приятели от екшън поредицата продължават да пазят жив спомена за него. 24-годишната му дъщеря Медоу Рейн Уокър дори стана част от „Бързи и яростни X“.

пол уокър братя
Снимка: Getty
  Пол и най-малкият му брат Коуди

Автомобилната катастрофа, която отнема живота на Пол, се случва, докато той снима седмата част от франчайза. За да почетат паметта му, без да се налага да заместят Уокър с друг актьор, неговите двама по-малки братя влизат образа на Брайън, завършвайки филма.

С помощта на компютърно генерирани изображения екипът пресъздава лицето на Пол Уокър и публиката не би могла да разбере, че всъщност той не участва в някои от сцените. Същевременно вероятно не подозирате колко много братята на актьора приличат на него.

пол уокър братя
Снимка: Getty
   Пол и по-малкият му брат Кейлъб

Кейлъб и Коуди продължават да пазят живо наследството на покойния си брат през всичките тези години.

Кейлъб Уокър, който е с четири години по-малък от Пол, е успешен бизнесмен, съпруг и баща на две деца.

Той продуцира документалния филм от 2018 г. „Аз съм Пол Уокър“, посветен на живота на покойния актьор.

35-годишният Коуди пък решава да следва актьорските стъпки на Пол и вече има няколко роли в киното. Освен това е водещ на шоу за обновяване на дома, наречено „Fast: Home Rescue“ заедно със съпругата си.

Каузата на Коуди в шоуто е да работи в полза на организацията на покойния си брат, Reach Out WorldWide (ROWW), която Пол Уокър основава след земетресението в Хаити през 2010 г.

„Наследството на Пол е правенето на добро“, споделя Коуди пред PEOPLE през 2022 г. „Неговата мисия беше да бъде добър човек и да помага на другите и това със сигурност е нещото, което Reach Out WorldWide продължава да прави и до днес. Трудно е да се повярва, че наближават девет години, откакто загубихме Пол. И въпреки това организацията му все още работи и помага на хората.“

През април тази година Коуди стана баща за трети път, като със съпругата му кръстиха сина си Пол в знак на почит към големия му брат.

„Този ноември ще отбележим 10 години, откакто загубихме брат ми Пол и просто почувствах, че сега е подходящият момент“, споделя той преди няколко месеца. „Брат ми беше Пол Уилям Уокър IV и това име е в рода ни от четири поколения. За мен беше важно това име да продължи.”

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти