Диана Димитрова показа „още едно доказателство“ за побоя

Диана Димитрова
Снимка: Красена Ангелова за NOVA

След изявлението на Юлиан Вергов и решението, че ще го съди за клевета, Диана Димитрова публикува във Facebook друга своя снимка, на които си личат следи от физическа травма.

„По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие“, започва тя публикацията си от днешния четвъртък.

За снимката, публикувана и в увеличен вариант, актрисата пише, че е част от Съдебно медицинска експертна справка. Диана цитира част от документа, в който се посочва:

„ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА“, пише в преписката.“

Тя обяснява вида на лицето си с удар от ритник. „Казано с по-прости думи, травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата“, заявява тя.

В отговор на спекулациите, че Димитрова е използвала грим в снимките, с които отправи публично обвинение за първи път в края на ноември 2022 г., тя отбелязва: „Като актриса, участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот.“

Юлиан Вергов разпространи своя позиция във вторник, с която отрича да е упражнил физическо насилие върху колежката си от сериала „Откраднат живот“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти