Диана Димитрова с още по-сериозно обвинение към „лицето, което искаше да ме убие преди пет години“

В нова емоционална публикация във Facebook Диана Димитрова сподели повече за насилието в живота си след признанието, че преди пет години е станала жертва на побой по време на работа. Припомнете си тук ► Диана Димитрова с болезнена изповед за преживяно насилие: „Ако се беше случило днес, щях да го натикам в затвора“

„Днес се наспах след осем дни и реших да напиша следващите редове“, признава 32-годишната актриса и определя изминалата седмица като „най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот“.

По-нататък в публикацията си Диана Димитрова припомня и друг случай - психическо насилие, претърпяно в НАТФИЗ, за което тя разказа през 2018 г. и в интервю за Мон Дьо по NOVA.

„Човекът, който се подписа на изпитите, после ме смачка, но отидох с адвокат. Преборихме се, заедно“, пише актрисата. По думите ѝ тя наскоро е разбрала, че след липсата на желание да съди въпросния преподавател друга нейна колежка от Академията е решила да се откаже от следването и да напусне България „заради него“.

Диана обаче е убедена, че „Този път ще спечелим ВОЙНАТА!“, както завършва публикацията си. Преди това актрисата се връща към побоя, за който разкри миналата седмица, като прави още по-сериозно обвинение към насилника, когото така и не назовава по име - за него тя твърди, че се е опитал да я „убие“.

„Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ“, пише Диана. „Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие.“

В края на публикацията си актрисата от „Откраднат живот“ благодари на „армията от добри хора“, които са изразили подкрепата си към нея.

Разкривайки преди седмица за преживяното физическо насилие, Диана Димитрова сподели, че през 2020 г. е станала лице на кампания против домашното насилие. „Ако искам да съм част от промяната, следва да съм искрена и смела, нали?“, написа тя в края на ноември, когато публикува и няколко снимки, на които се виждат нараняванията ѝ.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти