Диагноза рак: Супермоделът Кристи Бринкли претърпя операция

кристи бринкли
Снимка: Getty

Кристи Бринкли е диагностицирана с рак на кожата. 70-годишният супермодел разкри, че е претърпяла операция, след като е забелязала „малка точка“ на лицето си.  

Супермоделът сподели, че е претърпяла операция, след като лекарите открили „базално-клетъчен карцином“ на лицето й. 

Тя също така публикува снимки на раната след отстраняването на рака, като призова феновете да проверяват телата си редовно за всякакви аномалии. 

Бринкли придружавала една от дъщерите си на рутинен преглед, когато помолила лекар да погледне "малката точка" на лицето й. 

Тя написа: „Извършването на редовни цялостни прегледи на тялото... това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Имах късмета да намерят проблема ми, защото придружавах една от дъщерите си на преглед” 

„Докторът разглеждаше всяка луничка с лупа… не беше моят час, така че нямах намерение да казвам нищо, но в самия край го попитах дали може просто да погледне малката точка, която забелязах”  

„Благодаря на д-р Ейбрахам, д-р Анолик, д-р Геронемус, д-р Лойд Хофман от Центъра за лазерна и кожна хирургия в Ню Йорк.“  

Този тип рак обикновено се причинява от прекомерно излагане на ултравиолетова светлина. Може да се появи навсякъде по тялото, но най-често се среща в области, изложени на слънце, като лицето, шията и ушите. 

Миналия месец звездата отбеляза своя 70-ти рожден ден с публикация, която гласеше: „Това са 70 и няма от какво да се страхувате, защото можете да я направите своята любима година!“    

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти