Защо Даян Кийтън не е била на среща от 15 години: „Добре ми е“

Даян Кийтън е известна с емблематични роли в романтични филми, но изглежда личният ѝ живот е по-различен от екранния.

Тя е блестяща актриса, носителка на Оскар, майка и вдъхновяваща жена, но има една роля, която никога не е искала – тази на съпруга

Актрисата признава, че собственият ѝ любовен живот не е точно достоен за кино романс.

77-годишната Даян призна, че е минало доста време, откакто за последно е излизала на романтична среща.

Да кажем, 15 години“, каза тя пред Extra. „Вероятно просто са си помислили: „Стига толкова… тя е твърде странна.“ Някак наистина съм странна, но ми е добре."

Тя добави: „Някой ден някой ще се ожени за мен“ и се пошегува, че може кандидат-съпругът да е сред колегите от новата ѝ романтична комедия "Maybe I Do", в която си партнира с Ричард Гиър, Сюзън Сарандън и Ема Робъртс.

Кийтън е говорила за любовния си живот в миналото, но времевата линия тогава беше малко по-различна.

През 2019 г. тя каза пред InStyle, че не е излизала на среща от 35 години. По това време тя призна: „Имам много приятели мъже. Имам много приятели, но не и ухажори.

През годините носителката на Оскар е имала връзки с някои доста популярни мъже, включително Ал Пачино, Уорън Бийти и Уди Алън, но никога не се е омъжвала.

Припомнете си тук >>> Обаятелната Даян Кийтън на 77 години!

„Не мисля, че би било добра идея да се омъжа и наистина се радвам, че не го направих. Сигурна съм, че те [мъжете в живота ѝ] също са щастливи от този факт“, каза тя пред People през 2019 г. .

„Не знам нищо и нищо не съм научила“, настоява тя с присъщото си чувство за хумор. „Остаряването не ме направи по-мъдра.“

През май 2019 г. Кийтън заяви пред PEOPLE, че никога не е искала да бъде нечия съпруга. „Днес си мислех за това“, каза тя, когато размишляваше за брака. "Аз съм на 73 и мисля, че съм единствената жена от моето поколение и може би преди това, която е била сама през целия си живот."

През 2021 г. Даян говори пред Лиса Кудроу за Interview Magazine. Звездата от „Приятели“ попита: „Нашето общество винаги е имало очаквания жените да се омъжват, а ти казваш, че това просто не ти се струва правилно. Откъде идва това чувство?“

Тогава Даян потърси причината още в детството си. „Обичам баща си, разбира се — това се подразбира — но майка ми винаги беше до нас, а той винаги работеше.“

Актрисата се възхищава на саможертвите на майка си в името на семейството и признава, че като най-голямото от четири деца, е знаела добре, че тя е избрала да се грижи за семейството вместо да преследва мечтите си.

„Беше просто най-добрата майка, но мисля, че тя е причината да не се омъжа. Не исках да се откажа от независимостта си. Между другото, никой никога не ме е молил да се омъжа за него. Трябваше да започна с това.“

Въпреки че мнението ѝ за брака не се е променило и до днес, когато бащата ѝ умира, актрисата изпитва майчинско пробуждане и на 50-годишна възраст решава да осинови дете. През 1996 г. тя осиновява дъщеря си Декстър. След това, пет години по-късно, на 55-годишна възраст, осиновява и сина си Дюк.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти