Защо актрисата Наоми Уотс е дала живот за първи път на 38-годишна възраст

Наоми Уотс и приятелят й Лийв Шрайбър пристигат на раздаването на наградите Tony в Ню Йорк през юни 2010-а
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Австралийската актрисата Наоми Уотс, която утре ще навърши 43 години е щастлива, че е родила първото си дете на 38-годишна възраст. В момента първородният й син Саша е на четири, а преди две години тя даде живот и на още едно момче на име Самюъл, което, както и първото е плод на нейната връзка с актьора Лийв Шрайбър. Същият е по-познат с ролите си в ''Агент Солт'' (Salt) и ''Х-мен Началото: Върколак'' (X-Men Origins: Wolverine).

''Исках да направя куп неща, когато бях по-млада, което автоматично означава, че със сигурност нямаше да съм толкова концентрирана и посветена на децата си майка, каквато съм сега'', споделя актрисата от ''21 грама'' (21 Grams) и ''Кинг Конг'' (King Kong).

Пред американското списание More тя разказва как бащата на Саша и Самюъл се отдава напълно на двамата малчугани, и че за Наоми ролята на бащата в техния живот е жизненоважна, защото самата Уотс е израснала и отгледана само от нейната майка.

''Искам синовете ми да са непрестанно свързани със своите родители и приятели и да се чувстват сигурни и подкрепяни в бъдещите си начинания. Това са най-важните ми приоритети, защото всичко друго е фасулска работа'', споделя русата и талантлива амбиция.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти