Ухилена до уши рожденичка: вижте нов кадър на принцеса Шарлот, направен от майка ѝ

Единствената дъщеря на принца и принцесата на Уелс празнува своя осми рожден ден днес.

Кейт и Уилям споделиха празника с почитателите си, като традиционно разпространиха нова снимка на принцеса Шарлот. Кадърът е направен от майка ѝ и беше публикуван в Instagram късно вечерта в понеделник.

„Пожелаваме на принцеса Шарлот много щастлив рожден ден. На 8 от утре“, гласи описанието към снимката, под което като фотограф е посочена принцесата на Уелс Кейт Мидълтън.

В кадъра, направен на територията на замъка Уиндзор, порасналата рожденичка е усмихната до уши, докато стои в плетен бял стол и носи лятна рокля на цветя и с къдрава яка.

В коментарите много последователи на двойката отбелязват приликата на Шарлот с баща ѝ. От формата на очите до тази на носа, момичето в действителност е насладило немалко черти от принц Уилям.

Шарлот е родена в 08:34 ч. на 2 май 2015 г. в крилото Линдо на болницата „Сейнт Мери“ в Падингтън, Лондон – същото място, където Кейт ражда и двамата си синове, принц Джордж и принц Луи, припомня британското издание HELLO. Името ѝ Шарлот Елизабет Даяна бива обявено няколко дни по-късно и е избрано в знак на почит към нейната прабаба, кралицата, и баба ѝ по бащина линия, принцеса Даяна.

Преди по-малко от месец Луи също отпразнува своя рожден ден. Припомнете си тук ► Палавият принц Луи на 5! Вижте снимките, които споделиха Кейт и Уилям

Само няколко дни по-рано принцът и принцесата на Уелс имаха още един празничен повод. Припомнете си тук ►12 години любов и подкрепа: Кейт и Уилям споделиха романтичен кадър по случай годишнината си

Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената

Седмицата е наситена с вълнения за кралското семейство, като в събота, 6 май, се очаква Шарлот да присъства на коронацията на своя дядо, крал Чарлз Трети, заедно с братята си принц Джордж и принц Луи. Според Times Шарлот и Луис ще придружават принц Джордж, краля и кралицата, докато те напускат Уестминстърското абатство след службата.

Смята се, че децата ще се присъединят към родителите си в карета зад Чарлз и Камила на връщане към Бъкингамския дворец. Присъствието на децата на публични събития обикновено не се потвърждава предварително, особено това на Луи, заради възрастта му, пише още HELLO.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти