Чичото на Кейт Мидълтън избухна: "Хари и Меган са едни мъпети, които трябва да млъкнат"

хари меган гари
Снимка: Getty/Gulliver

Гари Голдсмит, чичото на Кейт Мидълтън, избухна с пост в социалните мрежи, в който се изказва доста открито и никак ласкаво по адрес на принц Хари и Меган Маркъл.

В публикацията, която вече е изтрита, чичото на Кейт нарича Хари и Меган "мъпети" и им казва "да млъкнат". Той критикува херцозите на Съсекс и заявява, че "ламтят за внимание".

"По света се случват толкова ужасни неща, а тези две марионетки продължават да ламтят за внимание. Моля ви, млъкнете, спрете да говорите за детето си, спрете да искате внимание. Хари, ти загуби нашата обич и уважение. Меган, ти много си се объркала. Сега замълчете, заети сме да спасяваме животите и икономиката си", гласи поста на Гари.

хари меган гари
Снимка: Getty/Gulliver

55-годишният мъж написа публикацията след видеообръщение на Меган и Хари, в което призовават за край на расизма във Великобритания, излъчено от дома им в Санта Барбара, Калифорния.

Хари, който е шести по ред в унаследяването на трона, сподели във видеото, че чувства "пробуждане" и до момента не е осъзнавал колко много проблеми има не само във Великобритания, но и на глобално ниво.

Двамата с Меган преживяха няколко бурни години, през които се сгодиха, ожениха, на бял свят се появи синът им Арчи и в крайна сметка решиха да се оттеглят от кралските си привилегии и задължения и заживяха в САЩ, което предизвика голям скандал в кралското семейство.

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Изданието Daily Mail е потърсило Гари Голдсмит за коментар на публикацията му. Той е потвърдил, че застава зад думите си, но не може да даде интервю, тъй като в момента се намира под карантина след ваканция в Ибиса.

"Много уважавах Хари и кариерата му в армията, но сега не мога да го позная. В момента се намираме в криза, а той ни поучава за неща, които не са на дневен ред. Той абдикира и избяга от отговорност. На тях не им пука за кралското семейство", коментира още Голдсмит.

Голдсмит, който присъства на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, допълва още: "Не мога да понеса повече от лекциите им. Не може да продадеш душата си на Netflix за 150 милиона паунда, а след това да размахваш пръст срещу родината си."

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти