Как изглежда Меган Маркъл след раждането? Питайте принц Хари!

Меган и Хари
Снимка: Getty

Ако случайно покрай новините за посещението на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Пакистан (ТУК, ТУК и ТУК) сте усетили липсата на принц Хари и Меган Маркъл, веднага даваме малко информация, която ще стопли сърцето ви.

Вижте снимки на двамата от вчерашното събитие тук >>>

Във вторник вечер херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха годишните благотворителни награди WellChild, които осигуряват грижа за тежко болни деца и младежи в Обединеното кралство. В лондонския хотел Royal Lancaster двамата се срещнаха с победителите във всяка категория и похвалиха семействата на деца със заболявания за куража и силата.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Сред гостите на събитието беше 10-годишната Еми заедно със своята майка Ийв, която споделя за срещата си с принц Хари и Меган Маркъл пред “Hello”. Оказва се, че Ийв е станала свидетел колко естествени са херцогът и херцогинята, а повод за размяната на реплики бил външният вид на Меган 4 месеца след раждането.

„Тя бяха чудесни“, разказва Ийв. „Когато тя седна, казах: „О, изглеждаш невероятно, а съвсем скоро си родила.“ Тогава той погледна към нея и ѝ каза: „Видя ли, казах ти!“, по начина, по който и ние бихме…Наистина се усеща, че двамата са много земни.“

Меган и Хари
Снимка: Getty

Изглежда, че титлата не пречи на Меган Маркъл да бъде като почти всеки човек, който не е убеден в думите на близките си преди да чуе същото от непознат.

Вижте снимки на двамата от вчерашното събитие тук >>>

За наградите WellChild херцогинята на Съсекс се появи в свеж вид с роклята, която носеше и при обявяването на годежа си с принц Хари през ноември 2017 г. Зеленият модел  Parosh беше съчетан със светлокафяво палто Sentaler, обувки Manolo Blahnik и чанта с шал Montunas.

По време на речта си на снощната церемония принц Хари беше видимо разчувстван, пише “Hello”. Преди да появят сълзи в очите му, херцогът на Съсекс признава: „По това време миналата година, когато присъствахме тук, аз и съпругата ми знаехме, че очакваме първото си дете – никой друг не знаеше, освен нас…“.

Меган и Хари
Снимка: Getty

След кратка пауза той продължава: „Помня как стисках ръката на Меган толкова силно, докато и двамата си мислехме какво би било един ден да бъдем родители, но и още какво би било да правим всичко по силите си, за да защитаваме и помагаме на детето си в случай, че то се роди с усложнения или те се появят във времето. А сега, като родители, да бъдем тук и да говорим на всички вас докосва в сърцето ми струни по начин, който никога нямаше да разбера, ако нямах собствено дете.“

Двойката споделя още, че Арчи определено е наследил цвета на косата от баща си. Анджела, майка на 11-годишната Мили, казва, че са попитали кралската двойка: „Меган каза, че е рижав, а Хари потвърди, че си личи по веждите.“

Вижте снимки на двамата от вчерашното събитие тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти