Кралското семейство е „засрамено“ от Хари и Меган, а те ще се местят в Канада?

Меган и Хари
Снимка: Getty

Освен че херцогът и херцогинята на Съсекс имат някои сблъсъци с британската преса, изглежда, че двамата обмислят и по-сериозна стъпка, за да избегнат напрегнатия живот на Острова.

Вижте тук снимки на щастливото семейство заедно с малкия Арчи >>>

След като стана ясно, че Меган Маркъл ще съди Associated Newspapers - собствениците на таблоидни издания като Daily Mail, Metro и Mail On Sunday, същото направи от своя страна и принц Хари. Херцогът на Съсекс е подал два иска – срещу News Group (издателите на Sun и др.) и Mirror Group Newspapers, които притежават издания като Daily Mirror и Sunday Mirror.

Въпреки логичната постъпка на двойката се оказва, че останалите членове на кралското семейство не са толкова благоразположени. Преди няколко дни кралският кореспондент на Daily Express Ричард Палмър публикува в Twitter серия изкавания, според които „никой в кралското семейство и домакинство в момента не подкрепя Хари и Меган. Дори помощниците на двойката изглеждат засрамени от нейните действия“.

Причината? „Независимо от заслужените законови действия, те не са осведомили семейството, че Хари ще излезе с бунтарското си изявление“, пише Ричард Палмър. Според някои теории мотивът за това прибързване е нова клауза при медийните дела, която скоро влиза в сила и ще бъде по-снизходителна към издателите.

► Меган Маркъл съди британски таблоиди, принц Хари: „Най-дълбокият ми страх е повтарянето на историята“

Малко след това се появи и слух, че заради критичното положение херцогът и херцогинята на Съсекс смятат да заживеят в Канада заедно със сина си. Информацията, която споделя източник на “Us Weekly”, звучи логична, тъй като Меган е прекарвала достатъчно време в страната заради снимките на „Костюмари“ и лесно би заживяла отново там.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Източник на “Entertainment Tonight” обаче опровергава слуховете за Канада, казвайки, че двойката „сериозно обмисля да прекара по-дълги периоди от време в страните от Общността на нациите ролята си на посланици на Обединените нации“. Макар че според приближения на двойката „къде, кога и как предстои да бъде решено“, херцогът и херцогинята имат предвид места като Африка, Канада, Австралия и Карибите за бъдещите си пътувания.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Още преди появата на сина им Арчи през май тази година се носеха слухове, че Меган и Хари планират да се преместят от два до шест месеца след раждането, и то в Африка. „Идеята е това да бъде стъпка отвъд традиционалната кралска визита; възможност да инвестират време на едно място, за да могат да се фокусират по-задълбочено и да си взаимодействат с общността като посланици“, сподели източник на “Entertainment Tonight” още през април.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти