„Българки, чакам ви“: Джерард Бътлър отново в София

Джерард Бътлър
Снимка: Getty

Очаква се Джерард Бътлър да пристигне в България за снимките на нов филм.

Това ще бъде ново заглавие от поредицата „Код“ – “Night Has Fallen”, която идва след участието на актьора в „Код: Олимп“, „Код: Лондон“ и „Код: Ангелът“.

Джерард Бътлър през годините

От студията на „Ню Бояна“ потвърждават новината, а редица медии съобщават и за обръщението на актьора към женската половина в България. Според твърденията „в интервю с чуждестранната преса“ 51-годишният шотландец е казал:

„Българки, сам съм! Чакам ви.“

Не че не ни се иска да го вярваме, но ние, българките, не се лъжем току-така…имаме нужда да видим цялото интервю и узнаем коя е медията, за да сме сигурни в тези думи! Ако мислим не като редактори обаче, трябва да отбележим, че Бътлър неведнъж е забелязван по столичните улици и заведения, така че той едва ли има намерение да страни от нашенките.

От Vbox7 припомнят, че актьорът последно се раздели с Морган Браун - интериорен дизайнер и инвеститор на недвижими имоти, с която имаха 7-годишна връзка. Наскоро Бътлър е бил забелязан с мистериозна жена, а само няколко дни по-късно се озовава в Мексико на почивка с друга.

Ако решим да вярваме на думите му към жените у нас, то можем и да се надяваме, че след като вече осинови куче от България, актьорът може да си тръгне и с нова любов…и за предпочитане, тя да бъде за дълго. Момичета, вие сте!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти