Любим актьор остана без дом, къщата му изгоря

Американският актьор Джерард Бътлър е останал без дом. Жилището му е сред стотиците домове, изгорели в големия калифорнийски пожар, който бушува вече няколко дни.

Властите в щата обявиха евакуацията на 200 хиляди души в районите на Лос Анджелис и Вентура. Издадена е заповед за евакуиране на жителите на Малибу.

Много от жителите на тези райони са любимите ни холивудски звезди.

Лейди Гага и режисьорът Бенисио дел Торо са се евакуирали, певицата Шер също е готова да напусне дома си.

"Аз се притеснявам за дома си, но не мога да направя нищо. Къщите на мои приятели вече изгоряха", пише Шер в Туитър. Певицата Иги Азалия и звездата от сериала "Charmed" Алиса Милано също съобщиха, че домовете им са в опасност.

Холивудският режисьор Гийермо дел Торо е евакуиран от своя дом, наречен "Bleak House", където е изоставил колекцията си от книги, фигурки на чудовища, ескизи на филми и костюми и предмети от филмов реквизит. "Мрачната къща" и нейната колекция може да са в опасност, но аз ще спася живота си", пише той в Туитър, цитиран от ТАСС.


Всички те споделят притесненията и страховете си в социалните мрежи, като не пропускат да благодарят за всеотдайната работа на близо 4 хилядите пожарникари, които се опитват да спрат огъня.

Още за Джерард Бътлър

Джерард Бътлър и Шушка в България - очаквано добра комбинация

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти