Броени часове до концерта на Дженифър Лопес!

Дженифър Лопес винаги се старае да покаже 100% от себе си
Снимка: Getty/Guliver

Днес - неделя, 18 ноември, ще се състои дългоочакваният концерт на Дженифър Лопес в София.

Вратите на зала "Арена Армеец София" ще се отворят в 18:00 часа за най-нетърпеливите почитатели на звездата. В 19:00 ч. на сцената ще се качат подгряващите изпълнители - Бобо, Кристо, Лора Караджова и балет "Нова". Те обещават да загреят публиката на максимум преди невероятното шоу на Дженифър Лопес.

На сцената ще излязат още и момчетата от брейк формацията "Macosa Nostra", които ще представят нова денс програма, както и денс студиата "Dance Zone", балет "Магия" и балет "Модел".

Шоуто в неделя започва още пред залата. В рамките на два часа преди концерта на Дженифър Лопес у нас, ще бъде подготвена латино сцена - Алфредо Торес, Атанас Месечков, Ани Дончева, Анета Авакян и още много други. Всеки, който обича танците, може да се включи в своеобразно състезание за феновете, като голямата награда за победителя е безплатен билет за фен зоната за концерта на Дженифър Лопес.

Самата Джей Ло ще стъпи на родната сцена в 20:00 часа заедно със своите музиканти и танцьори и ще даде начало на концерта си с "Never Gonna Give Up".

Докато чакат своя идол да излезе за първи път на българска територия, феновете няма да скучаят. Организаторите са се погрижили за комфорта на публиката.

На разположение за всички правостоящи на терена вътре в самата зала ще бъдат четири бара. Два от тях ще са в сектора на тези, закупили си билети от 100 лева и два – в зоната най-близо до сцената, където билетите са по 130 лева. Така се предвижда намаляване на дългите опашки в очакване на напитка, като същевременно феновете няма да се налага да пропускат части и от самия концерт.

Дженифър Лопес е продала над 55 милиона албума в световен мащаб от дебюта си през 1999 г. насам и е участвала в множество филми първенци в бокс-офиса, включително "Свекървище" (Monster-In-Law) и "Сватбеният агент" (The Wedding Planner). През 2001 г., "Сватбеният агент" бе най-гледаният филм в САЩ, а нейният албум "Джей Ло" (J.Lo) бе номер 1 в класацията на Билборд Топ 200. Така латино красавицата стана първата жена, която има едновременно номер 1 филм и номер 1 албум в една и съща седмица.

Звездата започна световното си турне "Dance Again" в Панама сити на 14 юни. На българска земя стъпва по покана на Symphonics Entertainment Group съвместно с AEG Live след концерта си в Истанбул, който бе разпродаден за седмици, което доведе до включването на извънредна втора дата. Както вече стана известно, освен с едни от най-ярките хитове на изпълнителката, турнето впечатлява и с изящна визия, за която спомагат пищните тоалети на Захир Мурад, създадени специално за Джей Ло.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти