Бракът на Даяна и Чарлз се разпаднал, защото той искал второто им дете да е момиче

Бракът на Даяна и Чарлз се разпаднал, защото той искал второто им дете да е момиче
Снимка: netinfo

Идеята принц Уилям да си има сестра ни се струва немислима към днешна дата, но в свое интервю неизлъчено интервю отпреди 20 години принцеса Даяна признава, че появата на принц Хари наистина натъжило Чарлз, тъй като той много искал второто им дете да е момиче.

Според Даяна именно появата на Хари била моментът, в който тя осъзнала, че бракът ѝ с Чарлз е обречен. 

"Чарлз и аз бяхме много близки преди Хари да се роди, толкова близки, колкото никога не бяхме били преди и колкото никога нямаше да бъдем повече... Няколко седмици след раждането на Хари всичко се промени, нашият брак вече не беше същият", е заявила лейди Ди в свое изказване според биографа на кралското семейство Андрю Мортън.

Макар Даяна да е знаела пола на второто си дете, тя не е споделила на Чарлз какво ще бъде то, тъй като той през цялото време бил убеден, че ще бъде женска рожба. 

"Винаги е искал 2 деца и винаги е искал поне едното да е момиченце. Когато Хари се роди на 15 септември 1984, той просто възкликна с разочарование: "Господи, момче е! И има червена коса!", обяснила също Даяна.

Склонни сме да вярваме на тези разкрития, тъй като през 2015-а, преди появата на второто дете на принц Уилям, Чарлз отново бе заявил, че много се надява второто му внуче да е момиче. Това желание обаче му се изпълни, защото няколко месеца по-късно Кейт Мидълтън роди принцеса Шарлот.

Снимка: netinfo

След раждането на Хари, те се колебали как да го кръстят и накрая избрали името Хенри (това е истинското му пълно име). Другите варианти били Артур или Албърт.

Даяна споделила още, че с отрастването на Хари през първите му две години, нещо в нея "се затворило завинаги", защото съпругът ѝ продължил аферата си с Камила. Така години по-късно, през 1992 те се разделят окончателно, защото принцесата на Уелс не е успяла да превъзмогне факта, че трябва да дели мъжа си, макар и с благородническа титла, с друга жена...

Снимка: netinfo

"В нашия брак бяхме трима, затова се оказа малко по-пренаселено отколкото бе необходимо", това са именно едни от най-запомнящите се думи на Даяна относно взаимоотношенията ѝ с Чарлз, които помним и до днес.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти