Брад Пит е запленен от своя много известна и успешна по-млада колежка

Брад Пит е запленен от своя много известна и успешна по-млада колежка
Снимка: netinfo

Холивудският актьор Брад Пит е запленен от младата си колежка и носителка на "Оскар" Дженифър Лорънс. Според източници 54-годишният Пит вижда в 27-годишната Лорънс "жената на мечтите си".

"Брад и Дженифър често излизат заедно на вечеря. Изглежда, че помежду им има силна връзка", казва неназован източник.

Според таблоида Пит от години проявява интерес към младата си колежка. Актьорът обаче едва наскоро се е свързал с Лорънс, след като младата холивудска звезда се раздели с 48-годишния режисьор Дарън Аронофски.

Снимка: netinfo

Бодигардът на Брад и Анджелина проговори: "Бях като баща за децата им"

Сп. "Стар" пише още, че Брад Пит е взел телефонния номер на Дженифър Лорънс от общ познат, както и че първоначално не е имал кураж да й се обади, а преди първата им среща е бил доста изнервен.

След раздялата на Пит със съпругата му Анджелина Джоли през 2016 г., около любовния живот на актьора не се вдига особен шум.

Дженифър Лорънс
Снимка: Getty/Images

Гуинет Полтроу помага на Брад Пит да се справи с мъката след развода?

Преди да мине под венчило с Джоли след дългогодишна връзка, Брад Пит беше женен за Дженифър Анистън. Сред по известните му завоевания е и актрисата Гуинет Полтроу. Едва наскоро се заговори, че Пит се среща с Кейт Хъдсън, но актрисата побърза да отрече този слух.

Преди Дарън Аронофски, с когото се раздели след едногодишен роман, Дженифър Лорънс е имала връзки с актьора Никълъс Холт и фронтмена на "Колдплей" Крис Мартин. Мартин е бивш съпруг на Гуинет Полтроу, която навремето беше сгодена за Брад Пит.

Направихте ли си вече нашия нов коледен ТЕСТ ТУК? Покажете ни любимите си коледни неща и ние ще ви разкрием как трябва да украсите коледната трапеза smiley

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти