Битката на първите дами: как Ивана Тръмп успя да ядоса Мелания?

Битката на първите дами: как Ивана Тръмп успя да ядоса Мелания?
Снимка: Getty Images / Guliver

Бившата съпруга на американския президент Доналд Тръмп - Ивана, разгневи настоящата му половинка Мелания Тръмп.

Причината - в интервю за Ей Би Си Ивана Тръмп на шега се нарече "първа дама". Това не се хареса на модела, родом от Словения, и Мелания обвини бившата съпруга на Тръмп в опит да привлече вниманието на медиите към себе си.

Ивана, която още носи името на Доналд Тръмп, беше поканена в предаването "Добро утро, Америка", за да представи своята книга за живота си с милиардера.Тя сподели, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг и има номера на прекия му телефон в Белия дом.

"Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания", каза тя.

"Не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже всъщност аз съм първата жена на Тръмп. Нали така? Аз съм първата дама", добави Ивана Тръмп, смеейки се.

След това заяви, че според нея на Мелания ѝ е много трудно да бъде в Белия дом и даде да се разбере, че тя самата отлично би се справила с всичко, което се очаква от една президентска съпруга. Ивана обаче не желае такъв живот, защото иска да бъде свободна.

Мелания Тръмп не се поколеба да реагира бързо чрез говорителката си Стефани Гришам.

Тя заяви, че Мелания много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде първа дама.

"Първата дама смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги", заяви говорителката на бившия модел.

В изявлението на бившата съпруга явно няма никакъв смисъл, то за съжаление цели само да привлече вниманието и да се вдигне шум около нея, добави Гришам.

Ивана Тръмп, която е чехкиня по рождение, сключва брак с настоящия президент на Америка през 1977 г. Тя е майка на трите му по-големи деца: Доналд младши, Иванка и Ерик.

Двамата се развеждат се през 1990 г. Тръмп има още две деца: Тифани от втората му съпруга Марла Мейпъл и Барън от Мелания Тръмп.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти