Моден гаф за Мелания Тръмп: Ходи ли се с токчета по време на наводнение?

Моден гаф за Мелания Тръмп: Ходи ли се с токчета по време на наводнение?
Снимка: Getty/Guiliver

Мелания Тръмп учуди всички с избора си на облекло в потопения Тексас от урагана "Харви".  Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания кацнаха в тексаския град Корпъс Кристи.

Мелания Тръмп обаче бе избрала облекло, което бе доста коментиранo - черен панталон със спортно яке и 13-сантиметрови токчета. Първата дама се качи на борда на „Еър форс 1” облечена с тесен панталон, бяла риза, тъмнозелено бомбър яке и… официални обувки на висок ток „Маноло Бланик”.Това бе визията  й и при слизането от самолета, но после все пак ги бе сменила с маратонки. 

Снимките бързо обиколиха световните медии, като много потребители онлайн бързо осъдиха неподходящото й облекло.

В Тексас президентът и първата дама се срещнаха с организации, помагащи на засегнатите от бурята.

Снимка: Getty/Guiliver

Тръмп дори посети кризисен център за настаняване. Възстановителните работи след щетите, причинени от тропическата буря Харви, ще бъдат скъпа и трудна задача, предупреди американският президент. Доналд Тръмп бе на визита в град Остин в щата Тексас, където е създаден кризисен център заради стихията.

Снимка: Getty/Guiliver

Мелания Тръмп разкри, че иска да помогне на пострадалите от Харви. Тя придружава президента Доналд Тръмп в неговата визита до засегнатия от Харви щат Тексас.

В изявлението на първата дама на САЩ се предупреждава, че Тексас, Луизиана и други части на САЩ ще усещат последиците от урагана Харви още месеци наред и дори в идните години.

Десетки жители на град Хюстън бягат от наводненията, предизвикани от тропическата буря "Харви", и градските власти се готвят да отворят допълнителни убежища, съобщи кметът Силвестър Търнър, цитиран от Ройтерс. 

"Харви" е най-мощният ураган в Тексас за последните над 50 години и за 12 години в САЩ. Най-малко 30 000 души се нуждаят от помощ.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти