Бате Енчо в интервю за Edna.bg

Бате Енчо
Снимка: Нова ТВ

Мария Николова

Броени часове преди началото на четвъртия сезон на танцувалния риалити формат "Dancing Stars", чийто първи епизод ще видим тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова телевизия, се срещнахме с един от участниците в изданието - актьорът и популярният телевизионен водещ на детското предаване "Кой е по-по-най", Енчо Данаилов, по-известен като Бате Енчо, за да ни разкаже какво очаква от своето пребиваване в телевизионното шоу.

Както знаем, твоето семейство е съставено изцяло от дами. Какви са твоите трикове, за да направиш твоята съпруга и дъщерите си щастливи?

Помагам в домакинската работа. Готвя понякога, прахосмукачка, парцал, пускам пералня, владея тънкостите на простирането, вълнувам се от дрехи, гримове и обувки. И гледам в същото време да съм истински мъж. С всичката мъжка работа. Оправям се с колите, оправям повреди по водопровода. Чистя и подреждам мазето, разбирам и от електричество – мога да връзвам и девиаторни ключове….  И с тъщата се обичаме напук на всички вицове.

Как изненада жените на твоето сърце на този осми март? А как ги изненадваш по прицип?

Изненадваме се на Свети Валентин. Харесва ми този любовен католически празник, а ние все пак сме гаджета. Подарих на Лили бижу уникат – конче със седефи. И за 8 март имаше подарък. Това е празник на работещата жена, а тя е много работлива.

Кое е най-романтичното, безумно и забавно нещо, което си правил в името на своята половинка?

Ей, сега ме подсетихте. Ще измисля нещо за в бъдеще. Ама ако е безумно и романтично, дали ще е забавно?

Вече е ясно, че ще вземеш участие в новия сезон на Dancing Stars. Как се реши на това предизвикателство и какви са очакванията ти към шоуто?

Винаги съм харесвал образа на Кид Шелин от филма "Кет Балу". Това съм аз в момента. Партньорката ми Петя е Кет Балу, а аз – Кид Шелин. Иначе за поканата – не можах да устоя на предложението да съм частичка от голямата красота на света – танца!

Имаш ли някакъв опит в танците досега?

Мнооого отдавна - през 1978 и 1987 година. Иначе заедно с артистите ми от театър "Палавници" и още две други танцьорки правя смешно танцово шоу.

Свикнали сме да те виждаме в ролята ти на водещ на детско предаване. Какво е общото между ежедневната комуникация с малчугани и танцовия дансинг, според теб?

Старая се да съм послушно дете и да изпълнявам всичко, което каже "госпожата".

На кои свои качества ще разчиташ по време на представянията на танците?

Дисциплина!!!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти