Виктория Бекъм - стремеж към съвършенство

Вики винаги е обичала да се представя на ниво
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Виктория Бекъм винаги се е стараела да е една крачка пред другите, особено когато става въпрос за мода.

Мнозина предричаха провал на кариерата й като моден дизайнер и бяха убедени, че линията й дрехи и аксесоари е обречена на фалит. Госпожа Бекъм обаче, доказа, че силно я подценяват и че стремежът й към перфекционизъм и слава е по-силен от хорската злоба.

Освен в професионален план, тя може да се похвали и с четири деца и любящ съпруг. Витория е имала четири бременности, а последното й дете се роди миналия юли. Това обаче не й пречи да поддържа супер тяло.

37-годишната дизайнерка и бивша певица ще украси корицата на мартенския брой на японското издание на списание Numero.

На фотосесията съпругата на Дейвид демонстрира слаба и стегната фигура. Госпожа Бекъм започна с пилатес и йога упражненията малко след като роди последното си дете - момиченцето Харпър.

Попитана кого би искала да види на първия ред на ревютата си, тя отговори:

"Съпругът ми. Той не е посещавал нито едно мое шоу и аз съм винаги много нервна, когато трябва да му представя някой от моделите си."

След това госпожа Бекъм допълни, че би искала да създаде дрехи специално за актрисата Тилда Суинтън.

"Тя е удивителна и аз много бих искала да я облека с мои модели дрехи. Тя изглежда невероятно и се възхищавам на това, че винаги е толкова уверена в себе си и няма нужда от чуждо одобрение."

Виктория сподели още, че иска да започне и електронна търговия, да разшири границите на модната си компания и да навлезе в нови пазари.

"Нямам възможност много да излизам, затова всичкото пазаруване, което правя, се случва онлайн", заявява Вики, но не е съвсем честна, тъй като редовно е засичана от папараци в различни луксозни бутици да купува разточително количество дрехи, обувки и аксесоари.

За фотосесията за сп. Numero госпожа Бекъм демонстрира освен перфектно тяло и нова визия - удължена коса, бретон и предизвикателен поглед.

Що се отнася до слуховете, че Спайс Гърлс (Spice Girls) ще пеят на предстоящите олимпийски игри и само Виктория Бекъм е отказала да участва, говорителят на дизайнерката е съобщил, че още никакво официално предложение не е било направено, всички момичета от разпадналата се вече група са доста заети, така че още нищо не се знае и не може да бъде потвърдено или отречено със сигурност.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти