Ути Бъчваров в интервю за Edna.bg

Ути Бъчваров в интервю за Edna.bg
Снимка: netinfo

Мария Николова

Броени дни преди началото на четвъртия сезон на танцувалния риалити формат "Dancing Stars", чийто първи епизод ще видим на 11 март от 20,00 часа в ефира на Нова телевизия, се срещнахме с един от участниците в изданието - кулинарният водещ и актьор Ути Бъчваров, за да ни разкаже какво очаква от своето пребиваване в телевизионното шоу.

- Здравей, Ути! На днешния празник, няма как да не те попитаме кое е най-милото и романтично нещо, което си правил някога за жена?
- За мен това се случва всеки един ден, различен от осми март. Аз съм романтик във всички останали дни в годината. На осми март искам мен да ме глезят.

- Мислиш ли, че чувствата към нежната половинка трябва да се показват само в няколко определени празнични дни в годината?
- Ще се повторя - аз съм романтик във всички останали дни от годината.

- С каква закуска в леглото би изненадал някоя специална за теб дама?
- Нежна супа, направена от плодове, и капка хубав ликьор за аромат вършат чудеса.

- Вече е ясно, че ще вземеш участие в новия сезон на "Dancing Stars". Как се реши на това предизвикателство и какви са очакванията ти към шоуто?
- За мен танците са език на тялото и сетивата, които много искам да науча. Плюс това не можеш вечно да отлагаш една своя стара мечта. Това е годината ми за промяна, в която освен че ще се науча да танцувам - и на екран излиза новият формат на предаването ми - "Животът е вкусен с Ути Бъчваров". Така че, нека всичко започне в ритъма на ча-ча-ча.

- Имаш ли някакъв опит в танците досега?
- Освен че съм се раздавал по джамборета и купони - никакъв. Това, което разбрах, е, че е изкуство, изискващо абсолютна отдаденост и много тренировки. Стискайте ми палци.

- На кои свои качества ще разчиташ по време на представянията на танците?
- Усмивка, големи бузи, 140 кг безкрайна любов към живота.

- Досега сме те виждали в амплоато на кулинарен спец. Какво според теб е общото между кухнята и дансинга?
- Всеки един танц има своите "подправки", темперамент - продукти, без които не може, но за мен най-важното е дозата на любимото ми черно пиперче.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти