Аштън Кътчър в тайна връзка с Риана

Аштън Кътчър в тайна връзка с Риана
Снимка: Getty/Images

Наскоро папараци изловиха Риана да посещава посред нощ от имението на Аштън Кътчър.
Веднага се заговори, че между двамата се е зародила интимна връзка, като сега даже стана ясно, че Риана и Аштън се виждат вече осем седмици.

Таблоидът “The Sun” цитира неназован източник, според когото 24-годишната певица и актьорът от "Двама мъже и половина“ са започнали флирт още от декември насам. Те са се срещнали на парти на общ приятел, разменили си телефонните си номета, а малко след това инкогнито са отишли на хотел.

Според източника Риана е споделила с приятел, че и двамата с Аштън имат сходни начини на забавление, което я радва, но тъй като и двамата са много заети, не мислят да превръщат отношенията си в нещо по-сериозно.

Аштън все още е под влияние на скандала, който сам забърка като се разбра, че е изневерил на съпругата си Деми Мур. Тя така и не му прости и двамата се разделиха. Това я доведе до пълно физическо и психическо изтощение, отслабна болезнено и бе приета първо в болница, а след това в рехабилитационен център.

Що се отнася до Риана, тя претърпя известна критика, след като се чу, че е предложила на бившия си приятел – Крис Браун, да работят заедно.

За тези, които не си спомнят ще припомним, че преди няколко години Крис не си спести шамарите и юмруците и насини сериозно лицето на певицата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти