Антоанет Пепе отвърна на хейта: "Те не ме познават!"

Привидно в живота на Антоанет Пепе всичко е във възход. Тя очаква четвъртото си дете, сгодена е и щастливо влюбена в Иво Карамански-Младши, развива няколко успешни бизнеса.

Под повърхността обаче дебне хейтът на последователите в социалните мрежи, които често коментират факта, че Антоанет има три дечица от двама мъже, очаква четвърто от трети и сякаш любовния й живот е пълен хаос.

Табутата по отношение на една млада жена и личните й отношения на показ могат да бъдат наистина смущаващи, когато в тях се намесят външни хора, които не са наясно със ситуацията от първа ръка, а въпросът дали да плащаме данък обществено мнение винаги стои на преден план, когато си публична личност.

Тези дни Антоанет сподели лично мнение в профила си в Инстаграм, като засегна темата за хорските коментари. Младата майка каза:

Често се сблъсквам с въпроса ‘Не ти ли влияе хорското мнение?’.
Ще кажа само това: ‘Хората’ изразяват собствената си истина, не твоята. Те не са в обувките ми, те не ме познават. Въпросът е обаче да знаеш кой си и защо си избрал пътя, по който си поел. Оттам насетне… колкото хора, толкова различни възгледи и мнения.

Ние подкрепяме Антоанет по пътя й в сбъдването на личното й щастие, което всяка edna от нас заслужава. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол