Анджелина Джоли отиде на премиера с шестте си деца и всички са ТОЛКОВА пораснали

анджелина джоли
Снимка: Getty/Gulliver

На среща с мама! Анджелина Джоли излезе заедно с шестте си деца в Ню Йорк и ги заведе на премиерата на филма The Boy Who Harnessed the Wind. И шестимата изглеждаха страшно пораснали и бяха облечени в тон с тъмната рокля на Анджелина.

10-годишният Нокс беше облечен със сиво сако, панталон и кецове, а близначката му Вивиан бе с тъмносин панталон, черна риза и кецове Converse. 15-годишният Пакс изглежда вече като голям мъж, а за вида му допринасяше и спортно-елегантния му тъмен костюм. 12-годишната Шайло също се беше спряла на черен костюм и класическа бяла риза, докато 14-годишната ѝ сестра Захара бе с малка черна рокля и ботуши. Най-големият, 17-годишният Мадокс бе заложил на костюм и бежов шал за акцент.

анджелина джоли
Снимка: Getty/Gulliver

Джоли изглеждаше изключително елегантна в своята тъмносиня рокля и не спираше да се усмихва, видимо в отлично настроение.

Актрисата наскоро призна в свое интервю, че няма проблем, ако понякога не се разбира с децата си или те не я слушат. Дори напротив - за нея е напълно нормално и дори хубаво, ако децата ѝ се бунтуват от време на време.

анджелина джоли
Снимка: Getty/Gulliver

"Всичките ми деца имат бунтарска жилка в себе си и според мен това е страхотно. Не искам да са перфектните деца, които само стоят и нямат мнение. Нужно е да открият себе си, а това няма как да се размине без малко бунт."

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти