Анджелина Джоли: "Нямам търпение да остарея!"

Анджелина Джоли
Снимка: Annie Leibovitz/ Vogue USA

Мария Николова

Анджелина Джоли няма търпение да навърши 50 години.

Това споделя актрисата, която в момента е на 40 години, в новия ноемврийски брой на "модната библия", а именно - американското издание на списание "Вог" (Vogue).

Изказването на съпругата на Брад Пит е по повод двойната мастектомия, на която оперативно се подложи кино звездата, след като бе установено че има гена BRCA1, който ѝ дава риск от 87% да развие рак на гърдата и 50% риск от рак на яйчниците. (Повече за интервенцията на Анджелина можете да си припомните тук)

В интервюто за предпоследния брой на списанието за 2015-а госпожа Джоли-Пит разказва още, че гледа към бъдещето с оптимизъм и няма търпение да остарее. По думите ѝ, ако това се случи, ще бъде най-голямото постижение в нейния живот.

"Чувствам се уравновесена и балансирана в момента. Жените в моето семейство, имам предвид майка ми и баба ми, започнаха да си отиват от този свят в разцвета на 40-те си години. Сега аз съм на 40 и честно казано нямам търпение да навърша 50, за да знам, че превъзмогнах тази семейна обремененост."

Припомняме, че и бабата на Джоли, Луис Бертранд, както и майка ѝ, Марчелин Бертранд, загубиха преди години битката с рака на яйчниците.

Във фотосесията за списанието, дело на фотографката Ани Лейбовиц, Аджелина позира с децата си, както и с Брад Пит, на фона на меланхоличен морски пейзаж.

В броя признатата за Edna от най-красивите жени на света разкрива още и за взаимоотношенията си със съпруга ѝ, както и за новия им общ филм.

"Брад и аз си имаме наши проблеми, връзката ни невинаги е перфектна", разкрива актрисата.

За новия филмов проект "До морето" (By the sea), в който и двамата имат главни роли, Анджи разказва: "„Не е автобиографичен, Като артисти искахме нещо, което да ни извади от комфортната ни зона."

Припомняме, че Джоли е и сценарист, режисьор, продуцент на лентата, която трябва да види бял свят в кината през януари 2016-а.

Прочетете още:

Афганистан вдъхнови Анджелина Джоли

В името на живота: Поредна операция за Анджелина Джоли

Анджелина Джоли - новата императрица

Анджелина Джоли: 40 години съвършена женственост

Анджелина Джоли иска да приключи кариерата си на актриса

Анджелина Джоли: Брад и аз живеем в рая

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти