Първите кадри от новия филм на Брад и Анджелина

Първите кадри от новия филм на Брад и Анджелина
Снимка: gettyimages

Десет години, след като „Мистър и мисис Смит” ги събра първо на екрана, а после и в живота, най-влиятелната холивудска двойка – Брад Пит и Анджелина Джоли, е отново заедно пред камерата. 

Най-новият проект на носителката на „Оскар” Аджелина Джоли „Край морето”, в който тя е сценарист, режисьор, продуцент и влиза в главната роля, идва след успешния ѝ последен режисьорски филм „Несломен”.

В лентата участват още Мелани Лоран, Мелвил Попо, Нилс Ареструп и Ришар Боренже. 

Филмът проследява историята на американския писател Роланд (Брад Пит) и съпругата му Ванеса (Анджелина Джоли), които пристигат в спокоен и живописен френски морски курорт, с цел да спасят брака си.

Прекарвайки все повече време с новото си обкръжение, част от което са наскоро омъжената двойка Леа (Лоран) и Франсоа (Попо), местните Мишел (Ареструп) и Патрис (Боренже), те все по-ясно осъзнават нерешените си проблеми. 

Първите кадри от дългоочакваното завръщане на семейство Пит ясно показват, че „Край морето” е издържан и стилово, и като начин на разглеждане на човешката природа в духа на европейското кино и театър от 60-те и 70-те години на миналия век. 

В България „Край морето” излиза през януари 2016 г.

Вижте екслизивните кадри от филма >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти