Ан Хатауей взе назаем съвет от Кейт Мидълтън и принц Уилям

Ан Хатауей взе назаем съвет от Кейт Мидълтън и принц Уилям
Снимка: Getty

Преди години Ан Хатауей влезе в ролята на принцесата на измислената страна Женовия (от филма "Дневниците на принцесата"), а сега дойде време да вземе назаем добър и ценен съвет от кралското семейство.

Ан, която е горда майка на двегодишния Джонатан, в скорошно интервю сподели как се справя с най-важната роля в живота си - тази на родител. Тя открехва завесата относно личния си живот и говори искрено и лично за предизвикателството да си майка:

"Не съм перфектна, но винаги съм нащрек относно безопасността му. Разбира се, и аз като всички хора, имам трудни дни, но се старая да не се самообвинявам, а да си взема урок", разказва Ан.

г
Снимка: Getty

"За мен е важно Джонатан да разбира емоциите и чувствата. Както своите, така и на хората в обкръжението му. Ако е ядосан, нека се разгневи, ако е тъжен, нека плаче и разкрие болката си", допълва актрисата.

36-годишната звезда добавя още, че се старае да намира всякакви начини за комуникация със сина си.

г
Снимка: Getty

"Наскоро четох за Кейт Мидълтън и принц Уилям, които са посланици на организация в подкрепа на менталното здраве. Мисля, че каузата им е прекрасна. Те вярват искрено в силата на комуникацията като основно средство за подобряване на връзката между родителя и детето. Ако трябва да съм честна, този техен съвет е изключително важен за мен и аз също го прилагам върху моя син. Те успяват да се сближат с децата си, откриват общ език, говорят им очи в очи и ги карат да се чувстват по-силни и окрилени. И аз започнах да правя това с Джонатън", разяснява Ан.

г
Снимка: Getty

Сигурни сме, че Ан е взела правилно решение и модел на поведение. Все пак Кейт и Уилям имат 3 деца, със сигурност знаят доста за правилното отглеждане на деца и превръщането им в прекрасни личности.

г
Снимка: Getty

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти