Александра Богданска: "Даниел е любовта на живота ми, аз исках второ дете, а той - развод"

Александра Богданска разкри изключително съкровени мисли и чувства по време на откровеното си интервю с Мариян Станков – Мон Дьо. Тя говори открито за развода с Даниел Петканов, за грешките като нова възможност, за близките срещи със себе си и всички трудности, през които е преминала и продължава да преминава.

"Счупеният човек е най-цял, защото вече знае и да губи."

Красавицата призна, че инициаторът на развода им е Даниел. Тя сподели, че не са взели решението взаимно, а желанието за раздяла е било изцяло и само негово. Алекс разри, че дори са имали планове за второ дете, но вместо това Дани е поискал да се разделят.

"Най-страшното нещо, което съм правила, е да се срещна със себе си. Да бръкна надълбоко в душата си."

"Мислех си, че мога да променя Даниел, да го мотивирам като себе си, но осъзнах, че  той е тотално различен човек от мен. Но го научих по трудния начин, след като се разведох."

Самата Алекс признава, че може би не е създадена за брак в традиционния смисъл на думата. "Дали амбициозната жена може да бъде обичана. Мога ли аз някога да донеса домашен уют на някого? Това ме плаши и ме побиват тръпки, но ако това е моята роля, защо трябва да се боря срещу себе си и природата."

"Има хора, които са създадени за дълъг маратон, има такива, които са създадени за спринт. Ние просто нямахме повече сила да тичаме и се разделихме."

Красавицата разкри, че Даниел е най-голямата ѝ любов и винаги ще остане така. "Той е човекът, който ме е наранявал най-много, но и човекът, който ми е дал най-много любов."

Вижте какво още сподели Алекс във видеото горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти