Изненада! Актрисата Дария Симеонова очаква второто си дете

Актрисата Дария Симеонова обяви, че е бремнна и очаква второто си дете. Актрисата, която зрителите на NOVA познават и обичат от хитовия сериал "Откраднат живот", и съпругът ѝ Антон Бъчваров вече имат един 5-годишен син на име Макс, а сега са в очакване на четвърто попълнение в тяхното семейство.

Дария разкри щастливата новина със снимки в Instagram. На кадрите актрисата позира, показвайки порасналото си коремче. На една от снимките до нея е и синът ѝ Макс.

"Обещах, че следва продължение, ето го и него☺️Най-естественото продължение… Аз, Тони и Макси с нетърпение очакваме четвъртия член на нашето семейство🐣", написа актрисата под снимкоте.

Преди ден Дария сподели и кадри от сватбата ѝ с Антон по случай първата им годишнина. Тя написа и трогателно послание:

"Пропътувахме една обиколка около слънцето като официално семейство. Вярвам, че още много ни предстоят, изпълнени с много обич, подкрепа, приключения и предизвикателства, неизменно ☺️ Пожелавам си дори в трудните дни да не забравяме как се чувствахме на този ден преди година, как вятърът караше сърцата ни да летят от любов и пълнота, и колко здраво стискахме ръцете си… завинаги! 🤍
P.S. И както много приятели ни пожелаха: “Таз година булка, догодина….”
… следва продължение"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти