Актьорът Джаред Лето като жена

Освен актьор, Джаред Лето е и фронтмен на рокбандата "30 Seconds to Mars"
Снимка: Getty/Guliver

41-годишният американски актьор и певец Джаред Лето е лице на корицата на новия шести поред брой на щатското списание за транссексуални хора и култура "Candy" ("Кенди"), което излиза два пъти годишно.

Във фотосесията той е преоблечен като жена, а това амплоа вече никак не е чуждо за синеокия актьор, имайки предвид последния му филм "Dallas Buyers Club", където играе травестит, който е ХИВ-позитивен.

Премиерата на лентата в САЩ се очаква през февруари догодина, а в продукцията участие вземат още Матю Макконъхи и Дженифър Гарнър. Сюжетът проследява реалната история на Рон Удруф (изигран от Макконъхи), който е покосен от СПИН през 1986 г., разбирайки, че му остават само шест месеца живот.

За да пресъздаде ролята на Рон, Матю е трябвало да отслабне с близо 20 килограма.

"Candy" е лайфстайл медия, специализирана в показване на различните аспекти от транссексуалната и андрогинна култура. Списанието излиза за първи път през 2009 г., като на кориците на предишните му броеве са заставали актьорите Джеймс Франко (гримиран като жена), Клое Севини (интерпретираща визията на фотографа Тери Ричардсън), Тилда Суинтън и транссексуалният модел Кони Флеминг (облечена като Мишел Обама).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти