Клое Севини се плаши от своята голота на екран

Клое Севини на светско парти в Ню Йорк, май 2009 г.
Снимка: Getty/Guliver

37-годишната американска актриса Клое Севини споделя, че е имала сериозни притеснения с голотата си в новия британски сериал с нейно участие "Hit & Miss".

Там тя се превъплъщава в транссексуална жена сериен убиец, която е родена като биологичен мъж.

По време на снимките Клое е имала доста проблеми с разсъбличането пред камерите и на няколко пъти се е опитвала да убеди режисьора на телевизионната продукция да използва дубльорка в голите сцени.

"Мисля, че да свикна с голото си тяло по време на работния процес бе най-трудната задача за мен. В началото на снимките наистина исках някой друг да изиграе моментите с голота, но след това реших да се отдам изцяло на този невероятен образ, който е много сложен от психологическа гледна точка и е страхотно предизвикателство и провокация за всеки един актьор да сътвори такава многопластова роля", споделя Севини.

Актрисата, която има номинация за "Оскар" през 2000 г. за поддържаща женска роля във филма "Момчетата не плачат" ("Boys Don't Cry"), коментира още, че е изпитвала силни затруднения, докато се справи с британския акцент на героинята си Миа от поредицата "Hit & Miss", чиято тв премиера на Острова бе преди месец.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти