Ако аз изневерявам - може, ако ти ми изневериш - гориш!

Мария Николова

Новият сезон на Вип Брадър започна и с пълна сила постави на дневен ред едни от най-дискутираните теми на всички времена.

Изневярата!

Като един изкусен творец на интересни истории от взаимоотношения, Биг Брадър постави под един покрив двама бивши - репортерът Даниел Петканов и моделът Александра Богданска. Дори да не сте ги чували досега, имената им станаха нарицателни за прелюбодеец и наранен от изневярата.

Цяла България разбра за грешната стъпка на Александра от Даниел и неговият унизителен Фейсбук пост.

От поста тогава стана ясно, че тя честичко посещавала леглата на различни чужденци и явно имала афинитет към лапането на пръсти в самолети, което си пролича от снимки, публикувани от самия Петканов.  

Преди да се завихри бурния скандал и репортерът на Нова телевизия да разбере истината обаче, двамата бяха безкрайно щастливи или поне така изглеждаше пред обектива.  

Съдбата ги среща през декември 2014 година. Тогава, докато Петканов снима репортаж за домашните порно клипчета, засича моделът пред УНСС с неин приятел. 

След заснемането на видеото става ясно, че двамата са разменили координати, защото в социалната мрежа постепенно започнаха да се появяват все повече техни общи кадри, а накрая двамата признаха, че са в плен на любовта и вече официално са двойка.

Последваха много фотосесии, участия в предавания, екскурзии, общи рекламни кампании и различни приключения, в които двамата не спираха да показват колко много се обичат и държат един на друг и така до днес.    

Година и половина след запознанството им обаче се случва и онова, което ги разделя...

Петканов случайно разбира, че е мамен през цялото време. Той сам признава, че приятелката му си е лягала с различни мъже - продуценти и богати чуждестранни приятели по време на връзката им и дори подозира, че тези неща са се случвали още по време на предишната връзка на Богданска.  

И дотук историята показва, че вината е изцяло на Александа... 

Унизението за момичето е пълно - тя изпада в депресия, не смее е да излезе от вкъщи и запазва пълно мълчание, докато Даниел Петканов печели публичното одобрение, "поставяйки на мястото прелюбодейката".

Но какво се оказва?

Във Вип Брадър 2017 Даниел Петканов сам разкри, че също е изневерявал на Александра по време на връзката им. Доводите му обаче защо неговата изневяра е нещо позволено, между другото, нещо, което не бива да прави впечатление, бяха шокиращи.

Той описа своите изневери като "спорт", като нещо, което е заложено в мъжката природа и нещо, съвсем в реда на нещата. Изневярата на Александра обаче била по-различна...

Защо ли? Може би защото когато ти изневериш, изневярата не се брои, а когато ти изневерят, трябва да накараш човека, допуснал я, да си плати заслуженото...

Как ще се развие тази история предстои да разберем в новия сезон на Вип Брадър. Вероятно на яве ще се появят още много истини и прикривани тайни...

Но едно е сигурно. Макар да е 2017-а, в обществото, сред популярните ни личности, все още битува схващането, че когато мъжът изневерява, това е простимо и допустимо. Мъжът във връзка, който има и други контакти с жени, е мъжкар.

А когато обвързаната жена изневерява - тя трябва да изгори на публичната клада и да бъде обиждана, линчувана и изравнена със земята за действията си. Обиждана и наричана с грозни и обидни думи за лека жена...

Аз се питам: ако мъжът може да изневерява, защо и жената да не може? А защо пък и двамата да не са си верни? Едва ли е невъзможно...

Както каза журналистът Кристина Патрашкова: "Женската вярност е честта на мъжа". Докога ще вярваме, че само жената трябва да е вярна?

Сериозно?!

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти