Адел получи най-романтичната изненада по време на свой концерт

Адел получи най-романтичната изненада по време на свой концерт
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Забравете всеки романтичен филм, който сте гледали. Забравете всеки принц, който е спасявал принцесата от лошия разбойник.

Забравете и всички големи букети, които са ви подарявали. 

Защото изненадата, която получи Адел от своя приятел по случай годишнината им бие всички романтични жестове, за които някога сте чели. 

Симон Конецки - приятел на певицата от 5 години и баща на техния малък син Анджело, просто изуми всички по време на един от нейните концерти, част от световното ѝ турне. 

Ето какво се случи - традиционно в края на концерта, по време на последната песен, на сцената и в публиката започват да валят бели конфети, на които е написан текста на някоя от песните на Адел. 

Така, присъстващите на концерта могат да вземат част от Адел със себе си у дома и да си спомнят дълго за това уникално събитие. 

Но този път... Конецки изработил специални конфети, на които изразил любовта си към Адел. Те се превърнали в мини любовни писма към певицата, които целият свят може да види.

И вместо бели, Конецки избрал розови конфети, които се посипали по цялата сцена. А на тях написал толкова много послания, сред които "Ти си моят ангел!" и "Обичам те!"

Адел дори и не подозираше за тази изненада, докато не слезе от сцената, но всички, в чиито крака попаднаха розовите конфети с любовни послания споделиха, че това е най-сладкото и романтично нещо, което някога са виждали. 

Не мислите ли, че това е наистина най-романтичният жест, който сте виждали?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти