Хванат в изневяра: Адам Левин призна, че шокиращият чат с 23-годишния модел е истински

адам левин
Снимка: Getty

Адам Левин наруши мълчанието си след системните обвинения в медийното пространство, че е изневерил на съпругата си Беати Принслу. Напомняме, че двамата са заедно от 8 години, а в момента моделът е бременна с третото им дете. 

43-годишният музикант публикува официално изявление в профила си в Instagram, което гласи:

„В момента за мен се говорят много неща и искам да внеса яснота. Подцених до какво може да доведе разговор с жена, която не е съпругата ми, с наличие на флирт под каквато и да е форма от моя страна.

Не съм изневерил. Въпреки това преминах границата по време на тежък период от живота ми. При определени обстоятелства това прерасна в нещо неуместно, признал съм това и вече работя по въпроса да поправя грешката си.

Съпругата ми и децата ми са най-важното нещо за мен на този свят. Да бъда наивен и достатъчно глупав, че да рискувам единственото нещо, на което наистина държа, е най-голямата грешка в живота ми. Никога повече няма да го допусна. Поемам цялата отговорност. Ще се справим. И ще се справим заедно.“

Според източници музикантът не е планирал да адресира проблема от първо лице. Обвиненията заваляха, след като в социалните мрежи бяха разпространени скрийншотове на чат между него и 23-годишен Instagram модел Съмнър. 

„Заподозряната“ се обърна към последователите си в социалните мрежи и разкри любопитни подробности за предполагаемите им взаимоотношения:

„Бях любовница на мъж, който беше женен за модел на Victoria's Secret. По това време бях млада, наивна и се почувствах използвана. Не съм това, което съм днес, бях лесна за манипулиране.

Групата Maroon 5 прави музика за асансьори сега, но съм сигурна, че всички знаете кой е Адам Левин. С него се виждахме в продължение на година. След като спрях да комуникирам с него, ето как той направи опит да се завърне в живота ми след няколко месеца.“

Към това инфлуенсърката прилага чат, в който Адам пише: „Добре, имам сериозен въпрос. Ще ми се роди дете скоро и ако е момче, бих искал да го кръстя Съмнър. Имаш ли нещо против? Ужасно сериозен съм“ и след това добавя: „Не е истина колко си привлекателна. Умът ми не го побира.“

По нейни думи тя не е имала намерение да показва този разговор, но разбрала, че неѝн близък се готвел да продаде тези скрийншотове на таблоид.

За последно се е виждала с певеца миналата година, а чатът е няколко месеца след това.

След официалното обръщение на Адам Левин, в което той уточни, че не е изневерил, моделът отново адресира конфликта с пост, който гласи:

„Дайте на този мъж тълковен речник.“

8 звездни изневери, за които всички забравихме

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти