Един баща на 82: Роберто Кавали посрещна шестото си дете

Италианският моден дизайнер Роберто Кавали стана баща за шести път на 82-годишна възраст. Майка на шестото дете на модната икона е 38-годишната му приятелка и бивш плеймейт модел Сандра Нилсон.

Кавали, който притежава състояние от 500 милиона долара, вече има пет деца от два предишни брака, пишат от Daily Mail. 

По време на интервю за италианското списание "Novella 2000" дизайнерът каза: "Сандра се чувства добре, бебето, което се роди преди седмица точно тук, във Флоренция, е прекрасно и беше наистина емоционално да го видя веднага след като се роди."

Роберто каза пред журналистите, че двойката е избрала да кръсти сина им Джорджо, в знак на почит към бащата на Кавали, който бил застрелян от нацистите в края на Втората световна война.

„Името му е Джорджо, като дядо му, моя баща... когото нацистите застреляха в клането в Каврилия, когато бях на четири години.“ – сподели модният дизайнер.

Другите деца на Кавали са Томазо и Кристина, от първата му съпруга Силванела Джанони, за която се жени през 1964 г., преди да се разведат 10 години по-късно. След това се жени за австрийската модна дизайнерка Ева Мария Дингер през 1980 г., от която има три деца – Робърт, Рейчъл и Даниеле.

Известните мъже, които станаха бащи след 60

 

 

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти