65-годишната Кристи Бринкли доказа, че е вампир и не остарява

Кристи Бринкли
Снимка: Getty/Gulliver

Супермоделът Кристи Бринкли е готова за лятото и най-новата ѝ снимка в Instagram ни напомни, че за тази жена няма такова нещо като стареене. Според нас е вампир, но реално може да обясним страхотната ѝ физика с добри гени и много, много поддръжка.

Кристи публикува серия от снимки по бански на плажа, а ние оставаме безмълвни, защото ТАЗИ ЖЕНА Е НА 65, ЗА БОГА!

На кадрите Бринкли се е излегнала блажено на морската ивица и се наслаждава на слънчевите лъчи, изглеждайки като богиня. Тя определено слага в малкия си джоб доста от своите колежки, защото такива плочки и крака, не се виждат всеки ден.

"Ранно плуване в морето", написа под снимките си Кристи. "Рибките подскачат, пеликаните си плават, а аз попивам всеки слънчев лъч!"

Красавицата има книга, в която разкрива какъв е режимът ѝ за добра форма и с какво се храни, за да изглежда млада и свежа. Макар да признава, че има няколко подобрения по себе си, 65-годишната Кристи твърди, че много по-важно е с какво се храниш и колко се движиш.

Част от нейните съвети са да практикуваме йога, да медитираме, да ходим на различни курсове и упражнения, да подхранваме добре кожата, косата и ноктите и да спазваме подходящата за нас диета. За Бринкли е много важно и да се чувстваме спокойни и да се усмихваме, както и винаги да използваме слънцезащитен крем.

Разгледайте галерията ни ТУК и прецените дали тази жена ви изглежда на 65 години >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти