6 звезди, за които не подозирате, че имат сценична треска

Те са популярни, имат милиони фенове по цял свят и въпреки това... се срамуват! Да, има и такива известни личности. Кои са те, как и защо са признали своята стеснителност и сценична треска вижте тук:

Сиа

Сиа никога не излиза на сцената без перука, която закрива очите й. Макар това да я отличава от останалите изпълнители и да се е превърнало в неин личен почерк, част от причината да не виждаме лицето й, е сценичната треска. Сиа е обяснявала многократно, че се чувства некомфортно, когато всички погледи са вперени в нея. Чрез перуката, тя цели фокусиране на публиката върху гласа, а не външността й.

g
Снимка: Getty

Кейти Пери

През 2010 певицата сподели, че в момента, в който всички започнат да крещят името й по време на концерти, паниката я обзема. Пери каза, че е винаги добре подготвена, но има чувството, че публиката ще се качи на сцената неочаквано и тя няма да успее да избяга.

g
Снимка: Getty

Ема Уотсън

Трудно е за вярване, че актриса и активистка като Ема Уотсън може да страда от сценична треска. Оказа се, че всеки път преди да дава реч, има чувството, че хората ще „я изядат“. А след филмите от поредицата „Хари Потър“ е изпитвала страх, че няма да успее да излезе от образ.

g
Снимка: Getty

Адел

Адел многократно е заявявала, че се страхува от публиката. Така например преди концерт в Амстердам е получила толкова голяма паник атака, че е избягала от аварийния изход. А в Брюксел е повърнала върху човек от екипа, преди да се качи на сцената. 

g
Снимка: Getty

Риана

Абсолютно всеки път, докато гледа подгряващите артисти от гримьорната си, Риана смуче сладки бонбони. Те й помагат както за успокоение, така и за смазване на гласните струни. Но истинският „лечител“ за сценичната й треска са шотовете ликьор.

g
Снимка: Getty

Лорд

Австралийската певица изпитва толкова голяма сценична треска, че буквално се разболява физически. За да преодолее сценичната си треска, тя застава пред огледалото и започва да се надъхва с думите: „Спокойно, ще излезеш на сцената, светлините ще са върху теб, няма да виждаш публиката, а само гласовете им“.

g
Снимка: Getty

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти