58 години женственост и сексапил - честит рожден ден на Моника Белучи!

Тя е актриса, модел, майка и иконична жена. Моника е от тези дами, за които се говори много, помнят се дълго и винаги всички се обръщат след тях, когато влязат в стаята. Тя има не само красота, но и непреодолима харизма.

Първоначално красавицата започва да учи право в университета в Перуджа, но през 1988 г. се мести в Милано и подписва договор с модната агенция Elite Model Management.

моника белучи
Снимка: Getty

Скоро след това става една от най-известните манекенки в Италия, Париж и Ню Йорк и прекъсва следването си. През 1989 г. тя се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм.

► Великата красота на съвременното кино: Моника Белучи в ексклузивно интервю

Всички знаем колко шеметно се развива кариерата ѝ след това, а междувременно Моника успява да завладее сърцето на актьора Венсан Касел, от който има две дъщери.

моника белучи
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Двамата се разведоха през 2013 г. след 18 години съвместен живот. Тогава актрисата обяви, че продължава напред с живота си и ще се съсредоточи върху кариерата си.

Тя винаги е била сред малкото известни дами, които смятат, че възрастта не е порок и една жена след 35 не е твърде стара, за да се чувства красива и желана.

► Чувствено, страстно и невероятно секси: тангото на Моника Белучи, което ще ви наелектризира

Моника Белучи
Снимка: Getty/Guliver

Днес Моника навършва 58 и за пореден път ни доказва, че една жена е истински красива и успешна, когато се чувства именно такава и работи сама за своите успехи.

В галерията ни можете да видите някои от най-вдъхновяващите ѝ цитати.

Цитати от великолепната Моника Белучи

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти