Усмихни се, красавице!

Усмихни се, красавице!
Снимка: Thinkstock

Още от деца ни учат, че всяка приказка задължително има щастлив край - "и заживели щастливо до края на дните си".

Истинският живот обаче не е приказка и невинаги има хубав завършек. Какво би станало, ако Принцът бе изневерил на Пепеляшка с някоя от доведените сестри, или ако той не беше настоятелен и беше оставил Спящата красавица да си спи, или ако просто беше зарязал Снежанка?

Никой не ни подготвя за суровата действителност такава, каквато е. И ето те сега, след поредната раздяла или разочарование, отчаяна от цялото мъжко съсловие. Може би в такъв момент ти иде да седиш самотна на дивана, гледайки отново и отново "Тетрадката", хапвайки поредната кофичка течен шоколад, или слушайки Адел.

Повярвай ми това не е решение и в никакъв случай няма да помогне да си върнеш усмивката на лицето! За това нека ти представя моите лични и изпробвани методи за преодоляване на поредото разочарование в живота ти:

1. Стани дори по-блестяща отколкото си. Знам, че в такъв момент последната ти грижа е това как би изглеждала в очите на другите, но определено си струва да положиш усилия за външния си вид. Нова прическа, а може би час за козметичката, или нова рокля? Промяната във външния ти вид ще допринесе за подобряване на настроението и самочувствието, което пък от своя страна ще те направи по-самоуверена, а това определено се харесва на мъжете. А и какво по-хубаво от това бившият ти да види, че без него разцъфтяваш?

2. Зарежи баладите и романтичните филми! В момент като този желанието да слушаш балади и да гледаш романтични филми е много силно, но не трябва да му се даваш. Такъв тип песни и филми допринасят за лошото ти настроение и те натоварват психически. Вместо тях си пусни някоя любима ритмична песен, която те кара да танцуваш, или някоя забавна комедия, или спиращ дъха трилър. По този начин определено ще успееш да се оттърсих от негативните преживявания, макар и за малко.

3. Отиди на клуб с приятелки. Това ще те разсее и ще освободи излишната негативна енергия, като я замени с положителни емоции. Някое сладурче в бара те загледа? Отиди и пофлиртувай, това ще повиши самоувереността ти, а и кой знае, може пък това да не се окаже поредното разочарование.

Независимо дали си съгласна с тези методи и дали ще ги приложиш, запомни едно - ти си красива и заслужаваш много повече от поредния, който те разплаква. Не губи вяра в мъжете, защото следващият, който ще върне усмивката ти, може да е съвсем близо!

Автор: Дияна Атанасова

Очакваме и вашите авторски текстове на edna@netinfocompany.bg!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти