Трудностите ни се случват, за да ни изправят на пътя на живота ни - този истинският ни Живот

жена
Снимка: Thinkstock

Годината беше тежка, изпълнена с предателства, с разочарования и с желание за промяна. Но в ежедневието промяната е трудна задача...

Трудностите ни се случват, за да ни изправят на пътя на живота ни и това е искрена и истинна мисъл. Да, те се случват, за да не се крием у дома, пред телевизора, с чаша вино в ръка. Излезте и разтърсете живота си.

Да, обадете се на онзи страхотен мъж, с когото говорехте за всичко, разхождахте се по плажа, пиехте коктейли до полунощ под силните звуци на караоке бара. Дори и това да не продължи, дори и нищо повече да не се случи то признайте пред себе си - направил ви е щастлива. 

Снимка: netinfo

Обадете се и на онази приятелка, да точно на онази, с която работехте до късно цяло лято и обсъждахте шефката. На колко много неща ви научи, нали? А всяко усилие си струваше. 

Целунете "английския си ПР"  - направи много за вас и то в най-трудния момент. Чудеса стават и не са само по Коледа. Това са хората, които ни намират от 50 и 3000 километра и хората, които ни помагат да се справим с живота си. Защото понякога е нужно много малко.

Бъдете и благодарни. За всичко, за всички! Изпълнихте почти всичките си желания, нали? Направихте кухнята на мечтите си, не че ще я ползвате много. Сменихте гардероба изцяло и новата кола е факт. 

Снимка: netinfo

Е, тогава нека през 2018-та сме по-добри майки и дъщери, съпруги и сестри. Ние жените заслужаваме да бъдем преди всичко жени. Да,  заслужаваме да ни глезят, да ни казват в очите "Кажи ми какво искаш и ще ти го дам", заслужаваме да сме герои на собствения си живот. 

Затова живейте живота си и не забравяйте - той ще се промени, ако се променим ние!

Автор: Силвия Стаменова 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти