Росица Младенова е Edna жена в Mall of Sofia

Росица Младенова
Снимка: Георги Димитров /Нетинфо/

Здравейте, казвам се Росица, на 46 години, зодия Лъв.

Икономист съм. Естеството на работата ми налага спазването на корпоративен имидж. Харесвам строг и елегантен стил на обличане.

В свободното си време си позволявам да нося дънки, кожено яке, но задължително с обувки на висок ток. Старая се да се обличам добре. Внимателно подбирам (според конкретния случай) аксесоарите си - шал, шапка, ръкавици, колан, бижута,  чанта, задължително от естесвена кожа.

Считам, че определено имам нужда от модни съвети. За целта непрекъснато следя модните тенденции. Ако си харесам нещо и преценя, че би могло да ми отива, т.е. да е подходящо за мен, се ориентирам към него.

Не минава ден без да прочета статиите в Edna.bg. Обожавам модните съвети на Роди. Много са интересни и иновативни! И така... една вечер към 00:00 часа разбрах за "Един ден на Edna жена в Mall of Sofia". Изпратих писмо и веднага забравих за  него. За мен това беше шега, просто не вярвах, че ще спечеля. На другия ден към обяд се обади Мария Атанасова от Edna, за да ми съобщи, че съм една от трите спечелили. Не повярвах на чутото. Толкова се зарадвах! И започнах с нетърпение да следя изявите на другите две дами, да очаквам моята дата - 30.11.2012 г. Аз бях последна.

И това е моят късмет, просто се вълнувах много, много...

Очаквах моите щастливи мигове. И те наистина бяха такива !

В деня на срещата ми с екипа на Edna.bg първо видях Роди. Да, бях я виждала онлайн, но на живо е толкова различно: тя е земна, мила, внимателна, грижовна (непрекъснато ме питаше как се чувствам ). Мария Атанасова и фотографът Георги са толкова мили и внимателни, че забравих за моите предварителни притеснения.

Изживях прекрасни и вълнуващи часове с екипа на  Edna.bg. Почувствах се красива жена. Роди бе избрала за мен невероятно красив сет: прекрасна рокля, елече с косъм, обувки с висок ток, шапки, чанта, красиви бижута. Бях изумена! Как Роди бе успяла само от няколко мои снимки да ме разгадае! Тя бе уцелила абсолютно точно моя вкус. Всичко ми допадна много точно. Никога не бях се виждала с такава визия. Много се харесах!

Идеите на Роди следваха една след друга. С изместването на един акцент, с нов аксесоар - шапка, очила, чантичка... аз се променях до неузнаваемост. Часовете по моето разкрасяване, обличане, позиране за снимки минаха като миг. Не исках този прекрасен ден да свършва и честно казано се разделих с тъга с екипа на Edna.bg.

Знам, че скоро ще се срещна с Роди пак и тя ще ми даде нейните ценни съвети как да бъда  елегантна красива жена с модерна визия!

На екипа на Edna.bg желая много здраве, щастие, дръзновение  и много, много професионални успехи!

Весела Коледа и щастлива 2013 година!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти