Първо силиконът, после любовта

Първо силиконът, после любовта
Снимка: Thinkstock

Ани била голям ценител на хубавата храна. Тя наистина умеела да ѝ се наслаждава, за нея всяка хапка била религия и успявала да увлича хората в изкуството да осмисляш с всичките си сетива онова, което ядеш.

Обожавала италианските ястия, а най-любима ѝ била пицата. Невероятната, топяща се в устата прясно изпечена пица с пухкаво тесто и свеж аромат.

И като всички любители на добрата кухня, Ани имала извивки. Не най-перфектните, но изключително женствени и чаровни.

А внимание от страна на мъжете никога не ѝ липсвало.

Включително и от страна на Томи – успешен предприемач в разцвета на кариерата си.

Ани и Томи били заедно вече почти година, когато той започнал деликатно да ѝ прави намеци, свързани с визията ѝ.

Вметките, че било добре за нея да ходи редовно на фитнес прераснали в увещания колко добре биха ѝ стояли едни нови, по-големи гърди.

И Ани не можела да се примири с тази мисъл. В началото на връзката им нещата въобще не изглеждали така. Томи, уж влюбил се в нея такава, каквато е – а именно жена с форми, с добър апетит и не особено спортна натура, сега имал очаквания към нея да се промени.

В главата на Ани бушували урагани от емоции…

Ако любимата ти пица е тази с моцарела и прошуто, то ти си заобичал тази пица именно защото тя съдържа моцарела и прошуто. Но когато започнеш да подменяш съставките ѝ – например замениш моцарелата с чушки, прошутото с пикантен колбас - пицата се променя. Да, тя отново е вкусна, но вече не е онази, която обичаш най-много.

А и защо променяш компонентите ѝ като първоначалните всъщност са повече по твоя вкус. Нали това е причината да ги харесваш?

Факт, че вероятно ако Ани тръгне на фитнес, тя ще се чувства по-добре, факт, че ако Ани си сложи силикон, ще се почувства по-самоуверена…

Но така ли трябвало да бъде: първо силиконът, после любовта?

Сякаш ако тя изпълни първо, второ, трето… той щял да я обикне повече?!

Няма да ви разказвам детайлите на тази история, защото в крайна сметка, когато се влюбваш в даден човек, ти се влюбваш в него такъв, какъвто е точно в този момент на искрата. И всяка друга физическа или духовна промяна е изцяло индивидуален личен избор.

Няма как някой да ти поставя ултиматуми за такава, та дори и любимият…

Само ще ви споделя, че Ани вече не е с Томи, но пък за сметка на това продължава да се наслаждава на любимата си пица с най-голямото удоволствие на света… както и на новия мъж до себе си.

Автор: Никол Константинова

Прочетете още от "Из Edna@":

Скъпа свекървещице

Свекървещицата отговаря...

Синът на свекървещицата също отговаря...

Котките (романтична приказка на ужасите)*

Здравей, аз съм...

Един обикновен луд ден

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти