Откриването на Вълшебницата

Откриването на Вълшебницата
Снимка: Thinkstock

Чета ви вече почти от година всеки ден и с интерес чакам всяка нова статия. Благодаря Ви, че ни правите част от света на толкова много и все интересни личности - авторите на Еdna!

Страхотни сте! Продължавайте в същия дух, защото попаденията ви нямат край. Изкуших се да ви пратя Edna моя статия, написана за вас. Ще се радвам, ако я харесате и Ви благодаря за отделеното време!

Успешен ден!

Искрено Ваша Edna от многото ви почитателки!


Когато една жена е влюбена, сякаш не забелязва нищо и никой около себе си, освен обекта на своите изпепелщващи емоции.

Но докога продължава всичко това?! Нима е толкова дълго и истинско всичко, че да си заслужава всяко усилие – никой не може да даде отговор и Слава Богу! Не е ли точно това интересното на живота – неизвестността?!

Може би това е Любовта, а може би зад поредното влюбване се крие и поредното разочрование. От една страна, ако не вярваме в любовта, никога няма да я допуснем близо до себе си и по този начин бихме си сложили ненужна преграда пред собственото си щастие.

От друга страна, прекомерното търсене не винаги дава така бленуваните резултати и накрая сме по-разочаровани от когато и да било, защото за пореден път сме се "припознали" в тази вълшебница, която с лекота ни понася на крилете на щастието и с още по-голяма лекота ни приземява болезнено. Не е ли по-добре да изпитаме силата на чувствата си, дори и след това да съжаляваме за това?!

Понякога водовъртежа на живота така стремглаво ни отнася, че забравяме кои сме, къде сме и за какво всъщност живеем. И точно тогава, когато изобщо не сме на тази вълна, се появява Тя – онази, която кара в стомаха ни да пърха цяло ято пеперуди, подкосява краката ни, завърта главата ни, слага ни розовите очила и ни кара да се чувстваме специални.

И тъкмо започнем да свикваме с "хубавото", и следва поредната изненада, която ни оплита в различна мрежа – било тази на ежедневието, било на охладняването на чувствата или пък на ревността...

Списъкът е толкова дълъг, колкото и този на различните връзки, защото всичко е строго индивидуално. Любовта е като черно фрапе в горещ летен ден, изпълнен с много ангажименти – първите глътки са същинска амброзия, ободрява, освежава, дава нови сили и желание за още и още, но с всяка следваща глътка ти става просто приятно, а накрая дори не си го допиваш, защото животът те подсеща, че времето не е спряло, колкото и да ти се иска...

Телефонът иззвънява и трябва отново да поемеш задачите си за деня...

И все пак си заслужава всяко фрапе, защото гаранция за резултата никога няма, току-виж "поредното фрапе" се окаже най- страхотното мокачино с толкова много шоколад, който да подслади живота ти завинаги и да дава смисъл на всяко твое утре!

Бъдете вечно влюбени, мили дами, защо в любовта дори болката е сладка!

Автор: Вера Николова

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти