Нова любов или нова грешка?

Нова любов или нова грешка?
Снимка: Thinkstock

Вчера се влюбих. 

И какво, като е на 18? 

Много е красив, едър и свеж, с дълга тъмно руса коса, рижа брада и ярко сини очи, от които мога да припадна!

И този акцент, роден е в чужбина. Когато ме погледне, сякаш дълбоко прониква в сърцето ми и може да чете мислите ми. Няколко вечери се засичаме в клуба, от скоро е в града, за да изкара лятото с роднините си, и вчера ме изпрати до нас. Целуна ме, леко и неопитно, май не е спал с жена… Тъкмо нова и млада тръпка, от това имах нужда.

Има обаче голям проблем – сегашното ми гадже е на 35, доста по-голям от мене, и е страшно отмъстителен и буен дърт рокаджия, моторист - Боян.

Въпреки че не е възрастен, вече няма предишната си мъжка сила заради алкохола и не помня от кога не сме били заедно. Пие много, кара мотора с момчетата и само за мотори говори. Ръцете му са цели в масло, мирише на бира и бензин, писна ми и не го искам до себе си.

И какво да направя, за да го разкарам? Ще го обвиня, че ми е изневерил с мотора и че искам да съм сама. Това ще направя и ще се крия с Мартин, трябва да събера смелост.

Още на другия ден отидох в сервиза му и казах, че искам да поговорим. Стана сериозен, все още не беше започнал с бирите, можеше да ме чуе. Не го бях виждала толкова намръщен и докато ме слушаше, му потреперваше брадичката – страхува се, познавам му всяко трептене на гласа и лицето, и знам какво изпитва в момента.

Олекна ми и изведнъж се почувствах свободна. Осъзнах, че може би се страхува и заради баща ми, който има славата на опасен бизнесмен и всичко ще направи за единствената си дъщеря. Как не се сетих до сега, приключи толкова лесно.

Още на обед бях с Мартин, нашите бяха на вилата и цялата къща беше празна. Наистина не беше спал с жена… До сега. Беше страхотно и не очаквах  да издържи толкова, и токова пъти. За пръв път пожелах да го правя на светло, как да не гледам тези тюркоазени очи докато и с тях прониква в мен? Сякаш за пръв път усетих как мога да обвивам с приветлива мекота.

Изкъпах се и реших да се прибера, за да се подготвя за концерта довечера, момичешката ни рок банда свиреше и исках да съм най-красивата фронтдама в клуба. Започнахме втори и него все още го нямаше. Малко по-късно Мартин дойде заедно с една моя братовчедка, която не съм виждала от години защото живее в Щатите и докато пеех, ми се сви корема и за малко да припадна.

Елена беше дошла в клуба да ме чуе и какво, по дяволите, правеше той с нея? Виждам, че са близки, непрекъснато си говорят, но не ми направи впечатление, че не се целуват. Успях да изпея песента до края и отидох да се поздравим.

- Здравей, каза Елена прегръщайки ме, как си? Запознай се с брат ми Мартин, за пръв път е тук.

Автор: София Макриянни

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти