Невидими ли сте?

Невидими ли сте?
Снимка: Thinkstock

Случвало ли ви се е да се чувствате "невидими"? Да минете покрай познат човек и той да ви разпознае, едва когато го поздравите или му напомните кой сте? Попадали ли сте в конфузната ситуация, когато мислите, че някой гледа вас, а в същото време вие сте просто част от тълпата за този човек?

Стояли ли сте сами в тъмното, питайки се защо някой въпросен човек не ви е забелязал? Е ако ви се е случвало, то вие сте на път да станете невидими!

Ще попитате кои са невидимите хора, как да разберем дали сме част от тях?

Отговорът е много прост, невидими са не хората, които не са забелязани от другите, а хората, които не забелязват себе си!
За да бъдете забелязани, първо трябва да се научите сами да се забелязвате. А как да постигнете това ли? Отговорът е много прост.

Най-важното условие е да си отделяте всеки ден време, в което да опознавате и да преоткривате себе си. В това време вие малко по малко ще променяте възприятието за самите себе си.

Трябва да се припознаете като човек носещ неповторим блясък и уникалност, които го правят видим! Осъзнавайки вътрешната си сила, човек е способен да постигне своите мечти и да превърне желанията си в реалност.

Най-силното оръжие, което всеки човек притежава, това е усмивката. Усмихнатите хора трудно могат да останат незабелязани. Те просто излъчват позитивна енергия, която привлича околните. Усмивката показва добронамереност и желание за общуване.

Точно обратното - вечно песимистично настроените и намусени хора постепенно стават сиви и се сливат с пейзажа. Тези хора все по-трудно се забелязват, до момента в който напълно изчезнат, отчуждени от останалите хора.

Самата вътрешна енергия, която носим, е тази, чрез която общуваме по един косвен път с останалите хора. Всеки е способен да усети тази енергия и ако тя е негативна, никой не би искал да общува с такъв човек.

Още по-лошо е, че тази енергия се предава и на другите хора и колкото по-често общуваме с отрицателно заредени хора, толкова по-сигурно е, че и ние ще прихванем част от тази енергия.

Отрицателната енергия е като зараза, която трябва да се стремим да избягваме, както у нас, така и у хората, които са най-близо до нас.

Друга важна стъпка, по пътя към осъзнаването ви като забележителна личност, е отношението ви към другите хора. Ако искате да бъдете забелязвани, то първо се научете вие да забелязвате хората. Старайте се да виждате у тях това, което искате останалите да забележат у вас. Ако смятате, че вашата вътрешна красота е вашето най-силно оръжие, то не съдете за хората по корицата, а се вглеждайте в душата им.

Ако смятате, че впечатлявате с интелект, то не наричайте неразбраните от вас хора глупави, просто защото не можете да се съгласите с тях или не разбирате техните идеи.
Така рано или късно и вашите идеи ще бъдат разбрани и вие ще постигнете успеха, за който сте мечтали. По този начин и останалите хора могат да ви отвърнат със същата прозорливост.

И не на последно място бъдете наясно със себе си - с това, което сте, което можете да предложите на света, и това, което искате. Изкуствените хора лесно се разкриват от останалите.

Маската рано или късно пада и всичко, което сте постигнали, може да се срине за един миг. Използвайте вашите най-силни страни, вашите дадености и с тях напредвайте, защото това е вашата истинска сила и тя не може да ви бъде отнета. Вие я носите със себе си и само чрез нея може да станете забележителни.

Всеки човек носи в себе си своята уникалност и неповторимост. Всеки има качества, които го отличават от останалите и точно с тях трябва да изпъква, да се възползва от своите дадености по възможно най-добрия за себе си начин.

Само чрез себепознанието човек е способен да преоткрие себе си и да постигне най-доброто, на което е способен.

Автор:Изабел Илиева

Пишете ни и вие на edna@netinfocompany.bg!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти