Кучки - ръководство за разпознаване

Кучки - ръководство за разпознаване
Снимка: Thinkstock

Всяка жена е кучка. Може да не е постоянно или да е само за определени хора, но като принцип – всяка жена е кучка за някого.

Поради тази причина кучката, като подвид на жената, е екземпляр, срещан от всеки в определен период от живота си. Дали като съперница, дали като съпруга или като опит за приятелка, няма значение. Дотолкова е позната в ежедневието и литературата, че всеки има различно определение за нея. Всъщност жената-кучка, поради богатия си арсенал, умее да заблуждава народонаселението, че се дели на много подвидове.

По какво ще познаете кучките? Обикновено след тях с изплезени езици тичат мъже, които се надпреварват да ѝ угаждат и да им се харесат. Методите са различни: от покупка на бижута в северните страни до „улази у голфо“ сред някои представители на мъжкото население в Западна България.

Естествени врагове: жените-еснафи, умните жени, посредствените жени, другите кучки и въобще всички жени. В редки случаи и умни захапани и/или препикани от тях умни мъже, но поради факта, че се срещат рядко (умните мъже), случаите наистина са единични.

Естествени съюзници: глупавите мъже, които, поради преобладаващия си брой от мъжкото население, означава почти всички мъже.

Начини за противодействие: Литературата познава много опити за борба с кучката, но за съжаление успешната стратегия се свежда до едно: срещу нея да се изправи по-голяма и по-злобна кучка.

Някои от видовете могат и да имат подвидове, но това е тема на сериозна изследователска работа, по която смятам да защитя докторат и поради тази причина тук ще карам накратко.

Но ето и кратката класификация по отделни видове:

Кучка-мастия

Стандартно е облечена в провокативно облекло, което не оставя място на съмнение за целите, които си е поставила в живота. В модно отношение предпочитанията са към ярките цветове, обикновено в странни комбинации. Клинът и ултра късата пола са сред основния и арсенал, както и яркия грим и бомбастична прическа.

Типичен представител на този вид е кварталната ку*ва. Спала е с всички мъже в квартала с основно образование или най-много СПТУ. За връх в кариерата ѝ се счита среднист или пропаднал пияница-висшист.

Ненавиждана силно от съпругите, мъжете само под сурдинка или на много чашки ракия ще се съгласят да признаят бивши полови отношения с нея. Често нямат желание и за бъдещи, поради все по-високата цена на антибиотиците в България и силната резистентност на част от полово-предаваните болести към тях.

Обикновено не е омъжена, но се срещат и случаи на заблудени нещастници, които са казали заветното „да“ и са дали възможност на мастията да направи пребиваването си в квартала легитимно. Те обикновено разбират последни за природата на съпругата, поради факта, че не е в интерес на кучката да разкрива истинската си същност пред легитимиращия. В момента, в който съпругът стане ненужен (т.е. намерил се е нов , по-богат баламурник), му се вменява вина за „изтормозеното“ състояние на мастията и същият бива отсвирен.

Обхванатата територия се ограничава обикновено в един квартал или село.

Основна цел на мастията: да е център на внимание. Опиянява се от общественото внимание. Втора основна цел е да намери платежоспособен спонсор, който да поддържа нивото ѝ. Поради ниското такова, обикновено претенциите не са големи, но винаги се оглежда за нещо по-добро.

Забележка: Моля да не се бърка с жени, представителки на най-древната професия, които доброволно или не работят и изкарват прехраната си.

Интелигентност: не особено висока

Комбинативност: висока

Работа: синекурна

Кариерно израстване: всяка мастия иска да бъде мелез

Кучка мелез

Това е най-разнообразната категория и поради тази причина описанието им е най-проблемно. Има представителки, които се доближават както до мастията, така и до следващата подкатегория. В общия случай, е прилично образована.

Следи модните тенденции, макар и не винаги се съобразява с тях. Облеклото ѝ често придизвиква завист в женското обкръжение и замислени, до събличащи погледи от мъжкото. Макар и не винаги красиви, имат характерен чар, който в комбинация с друго положително качество, на което умеят да наблягат, им спечелва възхищението на мъжете.

Кучката-мелез е добре информирана, лингвистично подготвена, арсеналът ѝ е по-точно и конкретно насочен. Целевата ѝ група са заможни представители на средния бизнес и/ или добре платени служители. В голямата си част са омъжени, стандартен брой на децата – едно. Съпругът обикновено е наивник или глупак, или и двете, но не чак толкова, че да не може да изкарва пари.

Обхванатата територия варира от голям квартал до малък град.

Основна цел на мелезът е да намери по-богат съпруг, в краен случай любовник.

Причина: тя винаги заслужава повече, от колкото получава.

Интелигентност: обикновено над средното ниво

Комбинативност: много висока

Работа: синекурна

Кариерно израстване: всеки мелез иска да бъде расова кучка

Расова кучка

Много добре образована и поддържана, модерно облечена жена. Често доста красива, никога дебела, фанатично посещаваща фитнеса, курса по бойни изкуства или нещо подобно, представителка на семейство Lupus. Усмивката ѝ е обезоръжаваща, арсеналът - разнообразен.

Обикновено има доста приличен личен доход и е много добър професионалист в избраната професия. Рядко са омъжени, в общия случай нямат деца или максимум едно. Осъзнава в пълна степен силните и слабите си страни и умее идеално да прикрива едните и да засилва другите. В целевата ѝ група рядко влиза екземплярът "съпруг".

Огромната разлика с другите кучки е, че расовата е способна да изпитва чувства. Когато реши да създаде семейство, тя е всеотдайна и търпелива майка.

Територията, която може да контролира, особено при истински расовите кучки, може да е и една държава.

Основната цел на расовата кучка е да се доминира и да побеждава другите кучки.

Интелигентност: изключително висока

Комбинативност: изключително висока

Работа: много добър професионалист

Кариерно израстване: Уелска принцеса

Автор: Михаела Стоева

Още текстове от наши читатели: 

Аз, любовницата

Договор за настъпило мълчание

Пепеляшке, ти унищожи живота ми

Този, другият

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти