Кучка ли? Мила, не заслужаваш тази „титла“!

жена момиче
Снимка: Unsplash

Искате да си говорим за кучки ли? Искате ли наистина? Добре. Нека.

Сред разговор с две приятелки се заговори за онези жени, които уж са много мили, добри и „готини“, но всъщност зад привидно добронамерените им действия се крият доста по-хищни мотиви...

И така се роди тази идея – да разкажа за всички техни видове.

жена момиче
Снимка: Unsplash

За всички онези, които се мислят за „голямата работа“, които се мислят за много повече от своите колежки, които се считат за много повече от бившата или новата приятелка на любимия си, които са толкова голям "въздух под налягане", че живеят в своя собствена вселена на илюзиите, че са най-добрите... и като цяло за онези, които са се взели толкова насериозно, че не осъзнават колко жалко изглеждат в очите на света около тях...

Между другото "кучка" е дума, която намразих наскоро покрай една млада дама, която я използваше за себе си с любов и за други жени с ненавист. Обожавам двойни стандарти.

Най-обожавам лицемерни кучки. Вид номер едно.

Тези, дето си мислят, че никой, ама наистина никой не вижда какви глупости вършат. Тези, които се опитват да си завъртят опашката около някого, да кажем, че този някого е мъж.

жена момиче
Снимка: Unsplash

Да кажем, че е твоят мъж. Та тези жени са просто върха. Мацки, моля ви, знаем колко много се стараете да покажете каква силна, независима и "победила" в ситуацията жена сте. Ама не сте.

Никога, ама наистина никога, не забравяйте, че тези номера мъжете не са ги виждали и се хващат, но аз съм жена...

Моля те, скъпа. Не ме карай да те уча на номера, които и аз мога да въртя. Обаче не ми се занимава. С теб и с цялата ситуация, която сама си създаде около себе си. Никак не ми се иска да ти казвам, че си ми толкова под нивото, колкото безработицата в България не е достигала от години. Обаче си!

Обичам те, малка кучке! Защото за пореден път си доказвам, че класните жени, които не използват думички, с които са се олицетворявали през тийнейджърството си с гордост, са много, ама наистина много по-големи победители.

Докато ти се занимаваш и се правиш на интересна на него, в социалните мрежи или дори на живо пред приятелите си, сигурна съм - срещнеш ли се на живо, ще се свиеш като мъжко достойнство в ледени води.

***

Всички познаваме поне по една такава жена - жена, която се мисли за твърде красива, твърде успешна и твърде умна… Знаете ли коя е тази жена? Точно така - жената, която избива комплекси и то със замах! Тя е вторият вид кучка!

Тя е усмихната, винаги на токчета, винаги с тясна рокля (макар и да няма точно идеалното тяло за целта), винаги кокетна, шумна и кое е най-важното - винаги търсеща мъжкото внимание.

Няма нищо по-тъжно от самотна и незадоволена жена, която реално може да се държи много по-адекватно, но е решила да бъде от онези “милите кучки”, които пърхат с мигли, потропват с крачета и за които често се носят слухове, че постигат целите си с… е, нека просто да кажем, че не ги постигат с усилена работа пред компютъра.

жена момиче
Снимка: Unsplash

Мила комплексирана кучко, вземи го, целият е твой!

Вземи и онзи, вземи и този, вземи ги всичките. Защото след теб не вървят мъже, а просто група от комплексирани момченца. Май е вярно, че “комплекс при комплекс отива” - може това да е текстът на следващата ти татуировка.

***

Тя е злобна, студена, лоша и неуравновесена, има прекалено много свободно време, натякваща и мрънкаща. Тя е кучка тип три.

Желае всичко от приятеля си - внимание, подаръци, комплименти, глезене, но не дава нищо в замяна. Мечтае си да "го зареже" от години, но когато именно той сложи край на връзката им, защото е осъзнал, че на този свят съществуват много по-класни, стойностни и любящи жени, се превръща в демон, който трови живота и спокойствието му. Макар и вече да ни присъства в него!

Критикувала го е за всяко негово действие, но когато той има нова жена до себе си, започва постепенно да си спомня, че вече бившият ѝ приятел не е чак толкова голям звяр, за какъвто го е имала...

Мила кучке с двойни стандарти и неуравновесени емоции, ти знаеш ли изобщо какво искаш?

Как така този мъж, който довчера си замеряла с предмети от ярост и злоба, на когото постоянно си натяквала всички недостатъци и слаби качества, изведнъж ти залипсва... Точно когато той вече е с мен?

Как така до онзи ден "махни се от живота ми", отправено към него, се превърна в "много ми липсваш", придружено с жалки прискърбия как той не бил оценил жестовете и любовта ти. Кучко, замисляла ли си се, че той ги е оценил, а може би ти си тази, която не е оценила неговото отношение и уважение към теб?

И сега, опитвайки се да подрониш моето достойнство пред него, всъщност сриваш собствения си авторитет, или поне останалото от него. 

***

Това е за кучките. Право в целта, без заобикалки. Ако ти си се познала в този текст, спокойно - не си от този тип жени. Те не биха възприели себе си в този материал, защото живеят в свой собствен "филм".

Искате истината? Само те си мислят, че са кучки. В действителност това е "титла", която те не заслужават!

Знаете ли защо? Защото всички сме жени и всяка от нас е прекрасна по своему. Дори и гореспоменатите субекти, колкото и да са ни неприятни... Разликата е в това, че когато се вземеш твърде помпозно и си въобразяваш, че си нещо повече от останалите - отиваш точно в категорията на тези жени.

А те, повярвайте ми, ако можеха да се погледнат реалистично отстрани, щяха да се хванат за главите!

Автор: Карина Брадошорова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти