Какво искат жените?

g
Снимка: Thinkstock

Какво искат жените?” това е въпросът, който най-често си задават мъжете.

Не само мъжете обаче се интересуват от отговора. Има много жени, които искат да достигнат до знанието какво искат.

Отговорът и на двата въпроса е еднакъв, но никой не го знае, нито мъже, нито жените.

Вероятно този въпрос и отговора му са мъчели много мъдреци в древността, средновековието, та до днес.

Какво искат жените?” този въпрос е достоен да стой редом с въпроси задавани от велики умове и творци, като например „Кое е първо – яйцето или кокошката” или „Да бъдеш или да не бъдеш” задаван от Хамлет в едноименното произведение на Уилям Шекспир.

g
Снимка: Thinkstock

Какво ли обаче искат наистина жените – любов, семейство, пари, слава... ? Може би искат всичко, което могат да имат, може би искат всичко, което не могат да имат, може би искат това, което им дават или пък това, което не им дават, а може би не искат нищо.

Дали наистина е възможно жените да не искат нищо, да не искат любов, да не искат кариера, семейство, да не искат пари? Едва ли.

Някои искат всичко и са готови да го постигнат на всяка цена, други искат това, което могат да имат, но всички, всички жени без оглед произход, раса, националност, етнос, религия, амбиции искат едно – любов и я търсят през целия си живот.

g
Снимка: Thinkstock

Да, но любовта не храни, не облича, за това са необходими пари, мда пак тези пари. За съжаление любовта и парите рядко вървят ръка за ръка. И какво излиза – искат любов, но искат и пари, ах тези жени.

Какво все пак искат жените, май и те не знаят и няма как да разберат.

И така, този интересен въпрос изглежда никога няма да получи точен и достоверен отговор, и как иначе все пак всяка жена е различна и идентична.

Автор: Сузи

g
Снимка: Thinkstock

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Още от Из Edna@:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти