Как се запознах с баща Ви: Историята на Силвия

Как се запознах с баща Ви: Историята на Силвия
Снимка: Thinkstock

Дойде и този час – мигът, в който ще Ви разкажа за него – Баща Ви…..и преди да го направя искам да кажа, че за мен това е било предопределено.

Бях на 22 години и светът за мен бе спрял да е интересен, да си го кажа направо бях загубила надежда, че ще се влюбя до онзи юнски ден…..

Трябва да кажа, че през целият ден чувствах нещо особено, нали знаете онова особено чувство, което повечето от нас имат, когато нещо значимо ще им се случи.

И то просто се случи! Усетих поглед, усетих че някой ме наблюдава….а той просто стоеше там…виждах го за първи път, а вече го познавах. Любов от пръв поглед, или съдба, предопределение, или просто необходимост.

По малко от всичко, затова и нещата се случиха толкова бързо.

Излизахме, излизахме много, имахме страхотни преживявания.

Не зная дали той мотивираше мен, или аз него, не зная дали той се стремеше към мен, или аз към него, дали той се подчиняваше на мен, или аз на него.

Може би и затова нещата вървяха така добре…а после се появихте Вие и всичко доби нов смисъл, доби идея и замисъл, доби живот….

Стига за мен, а Вие просто го обичайте, той е баща Ви!

Автор: Силвия Андреева

Тази история е част от играта ни „Как се запознах с баща ви“. Вижте повече за нея тук >>>

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти