Юли за любовта, копнежите и лятото

жена коса лято
Снимка: Istock

Добре дошъл, Юли! Добре дошло пъстро и обичано лято!

Нека се усмихнем. На живота. На мечтите. На миговете обич и копнежност. На хората, които са до нас и ни обичат истински.

Нека бъдем позитивни, защото животът е емоция, трепетен дъх и безкрайност. Изнизва се толкова бързо, че понякога забравяме живеем ли всъщност или просто съществуваме?!

Замислете се - колко би било хубаво винаги да има някой, за когото усмивката ни да не слиза от лицето. Някой, заради когото щастието се нарича с нашето име. Някой, който изрича без колебание:”Аз съм с теб” и някой, който показва любовта си внимателно.

жена лято
Снимка: Istock

С нежност и чувствителност. С обич и топлота. Защото любовта се крие в онези малки и фини частици на ежедневието, в които разбираме колко безценен е животът.

За това не спирайте да се усмихвате на хората около вас.

Усмихнете се на това, че можете да докосвте нещата, които обичате. Усмихнете се на това, че можете да виждате, вдишвате и чувствате всичко красиво около вас... Усмихнете се на целия свят, бъдете целия свят в една усмивка!

Защото истината и щастието се крият в неповторимостта да откриваме всеки ден по нещо хубаво, което ни кара да се чувстваме живи и удовлетворени от себе си. Ценете истинските неща в живота- осъзнайте ги, усетете ги и ще ги получите, когато най-малко очаквате.

Откривайте красивите мигове, трепетите и желанията.

жена коса лято
Снимка: Istock

Молете се не за чудеса и миражи, а за силата на всеки ден.

Бъдете тук и сега и възприемайте всяка минута като най-важната. Изживейте всеки миг като последен. Защото няма по-подходящо време, през което да бъдем щастливи от…сега!

Живейте и се наслаждавайте на момента!

Правете точно това, което искате.

Бъдете слънчеви като Юли, обичайте и бъдете споделеност.

Автор: Лора Бачийска

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfocompany.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти